Özlem; “Fedakârlığın olmadığı yerde başarı olmaz”
Spor 3.10.2013 14:39:57 0

Özlem; “Fedakârlığın olmadığı yerde başarı olmaz”

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Yılmaz Özlem düzenlediği basın toplantısında geçen hafta oynanan Karşıyaka maçı ve oynanacak olan Manisaspor maçı ile ilgili değerlendirme yaptı.

Kahramanmaraşspor'un özellikle bu günlerde desteğe ihtiyacı olduğunu aktaran Özlem şunları dile getirdi:"Maraşspor'un şu anda herkesin duasına herkesin desteğine ihtiyacı var. Birleşmeye ihtiyacımız var, çocukların morale ihtiyacı var, takımın durumu zaten belli, biz de iki hafta oldu geleli. Yoğun bir tempo içinde çalışmak istiyoruz, Manisa maçından sonra 21 gün bir altın zaman denk geldi bize orada iyi çalışıp ondan sonra Maraşspor'un nerelere gelebileceğini sizler de kendi gözünüzle göreceksiniz. Herkes elinden gelen her şeyi yapıyor, gerçekten yürekli oynamaya başladılar. Bu bir kan değişikliğidir onu da en iyi şekilde kendileri yansıtıyorlar."

"ÖZELLİKLE BU MAÇTA KAYBETMEMEMİZ LAZIMDI"

Geçen hafta oynanan Karşıyaka maçını değerlendiren Özlem şöyle konuştu: "Karşıyaka maçı bizim için kupa maçından sonraki lig maçı olarak çok önemliydi, kaybetmemiz lazımdı. Özellikle bu maçta kaybetmememiz lazımdı. Takım halinde defansı çok iyi yaptık, zaman zaman hücuma çıktık ama sonuçlandıramadığımız için tabi ki 1 puanla ayrıldık. Bizim için önemli bir puan, mağlup olmamamız çocukların kazanma duygusu adına önemli, bu her takım için çok önemli, İnşallah iyi günler bizi bekler diye söyleyebilirim."

"ZOR GEÇECEK MAÇ, ÇOK ZOR GEÇECEK AMA KAZANAN TARAF BİZ OLMAK İSTİYORUZ"

Oynanacak Manisa maçıyla ilgili konuşan Özlem şunları söyledi: "Manisa maçı bizim için gerçekten dönüm maçı olacak gibi görünüyor. Çünkü kesinlikle kazanmak istiyoruz. Bu anlamda da taktik, teknik ve kondisyon çalışmalarını gerekli şeyleri yapıyoruz. Zor bir maç olacak Manisa gerçekten iyi bir takım benim de çok eski takımlarından biri. Zor geçecek maç, çok zor geçecek ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz. Burada ilk 11'de oynamış veya oynamamış oyuncuyu kesinlikle ayırmamaya çalışıyoruz. Ben de futbolun içinden geldiğim için 25 tane oyuncumuz var, 25 tane oyuncu her an her şekilde hazır olmak zorunda. Onu kendilerine söylüyoruz. Onlarda elinden gelen her şeyi yapıyor, gerçekten çok güzel çalışıyor çalışmalar."

"İKİLİ MÜCADELEYİ KAZANMAYAN HİÇBİR OYUNCU MARAŞSPOR'DA OYNAYAMAZ"

Takımın çalışmaları ve oyuncuların saha içindeki görevleri hakkında bilgi veren Yılmaz şöyle konuştu: "Bu sezon başında hocalarımız kendi oynatacağı taktiğe göre muhakkak ki transfer yapmışlardır.  Biz de yavaş yavaş kimin nerede, nasıl oynayacağını veya ne kadar verimli olacağını muhakkak ki biz de çözdük bu işi. Ona göre oynatmaya çalışıyoruz takımı, bu en az puan kaybıyla Manisa maçını atlatıp çok iyi çalışıp ondan sonraki maçlarda göreceksiniz daha farklı bir takım olacak karşınızda. Çünkü ikili mücadeleyi kazanmayan hiçbir oyuncu Maraşspor'da oynayamaz. Kendilerine de onu söyledik, burada fedakârlık yapılacaksa herkes yapacak. Fedakârlığın olmadığı yerde başarı olmaz. Ben yıllarca yaşadım, şampiyonluklar gördüm, kümeye düşmemeler gördüm, çok zordur bu durumlardan kalkmak."  (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.4° / 13.5°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı