Kazancı TÜMSİAD
Gündem 3.10.2013 17:00:56 0

Kazancı TÜMSİAD'ı ziyaret etti

AK Parti'den Kahramanmaraş Oniki Şubat aday adaylığını açıklayan Tuncay Kazancı şehrin önemli sivil toplum kuruluşlarından olan TÜMSİAD'ı ziyaret etti.

Ziyarette TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak ile fikir alışverişinde bulunan Kazancı, aday adaylığının sebeplerini ve Kahramanmaraş Oniki Şubat ilçesine yapacağı hizmetler hakkında bilgi verdi. Ziyarette ortak akıl ve istişarenin gerekliliği üzerinde durulurken asıl konunun şahsi çıkarlar ve kişisel beklentiler değil Kahramanmaraş'ın kendisi olduğu üzerinde fikir birliği yapılmasının önemli olduğuna dikkat çekildi. Ziyarette şehrin kalkınması, tanıtılması ve halkın daha modern ve hizmetlerin aksatılmadan yürütüldüğü bir kent haline gelmesi için beraber çalışmanın göz ardı edilmemesi gerektiğine vurgu yapıldı.

"TÜMSİAD'DA GELECEĞE DÖNÜK YÜZÜYLE FARKLI BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU"

Ziyaret hakkında bir değerlendirme yapan Oniki Şubat Belediye Başkan aday adayı Tuncay Kazancı şunları dile getirdi: "Kahramanmaraş'ımızın merkezde kurulan Oniki Şubat Belediyesi ile ilgili ilimizde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. TÜMSİAD bizim için çok değerli ve önemli çünkü Maraş'ımızın en güzide sivil toplum kuruluşlarından. Şehirde sivil toplum kuruluşlarımız her biri ayrı ayrı değerli ama bazı STK'lar vardır ki yaptıklarıyla, başardıklarıyla ve temsil ettikleriyle vizyonu farklıdır ve geleceği planlar, geleceğe doğru yol alır. TÜMSİAD'da çok şükür yaptıklarıyla ve başardıklarıyla ayrıca geleceğe dönük yüzüyle farklı bir Sivil Toplum kuruluşu. İnşallah bizim aday adaylığımız noktasında da Kahramanmaraş'la ilgili hayallerimizi, projelerimizi, bakış açımızı birlikte paylaşarak neler yapabileceğimizi ve TÜMSİAD ile beraber neler gerçekleştirebileceğimizi birlikte bu gün konuşmaya geldik. Bu tabi hem kendimizi anlatma hem de TÜMSİAD'ın bakış açılarıyla bizim bakış açılarımızı birlikte değerlendirme olduğunu düşüyorum. Ortak paydamızın Kahramanmaraş olduğunu ben biliyorum, Kahramanmaraş en büyük önceliğimiz. Tabi ki bu yol da zor ve meşakkatli bir yol ama Kahramanmaraş'ı daha güzel noktalara birlikte nasıl getirebiliriz, neler yapabiliriz bu bizim için çok değerli. İnşallah gelecek de Kahramanmaraş için hayırlı olacaktır, Kahramanmaraş'ın geleceğinde doğru STK'lar, doğru kişiler olması şehrimizi bir adım daha ileri götürecektir."

"DANIŞAN, İSTİŞARE EDEN BİR DÜŞÜNCEYE SAHİP"

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek her çalışmanın ve hazırlanacak her projenin Kahramanmaraş için yapılması gerektiğine vurgu yapan TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak şunları ifade etti: "Şehrimizin Büyükşehir olması bizleri hem heyecanlandırmış hem duygulandırmıştır hem de sevindirmiştir. Şehrimiz Büyükşehir olurken önümüzdeki yerel seçimle beraber Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızla ilimizin gelişimi yönünde önünde birçok sorunların da olduğunu görüyoruz. Bu anlamda Tuncay Beyin Kent Konseyinde aktif olarak görev yapması öncesinde farklı STK'larda bulunmuş olması dolayısıyla şehrin genel problemleri hakkında bilgilenip bunların çözümü noktasında da projelerinin hazır olmasını kendisinden dinledik. Gerçekten bu projeler bizi heyecanlandırmıştır. Tuncay Beyin adaylığını şu şekilde değerlendirmek istiyorum, sivil toplumun içinden çıkan bir aday, bu anlamda danışan, istişare eden bir düşünceye sahip. Bunu hizmet nasip olursa bu hizmet döneminde de gerçekleştireceğinin sözünü veriyor kendisi. Bu anlamda ben bu sözü son derece önemsiyorum, şehrimiz ve Tuncay beyin şahsı adına bu sürecin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyorum."  (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.3° / 13°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı