Metin Âşık
Gündem 24.10.2013 17:55:43 0

Metin Âşık'tan Kültür ve Sanat Derneğine ziyaret

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Âşık, Kültür ve Sanat Platformu Derneği'ne iadei ziyarette bulundu.

Kahramanmaraş Kültür ve Sanat Platformu Derneği Yönetim Kurulu üyelerinin karşıladığım Âşık, şehirde kültürel aktiveteler yapacak kuruluşların olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özellikle gençlerin belirli bir dönemde kendilerini geliştirecek ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak derneklerin önemine dikkat çeken Âşık, bu fonksiyonları yerine getirecek Kültür ve Sanat Platformu Derneğine çalışmalarında başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Âşık gelişen Kahramanmaraş için derneğin öneminin büyük olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

 "Kahramanmaraş Kültür ve Sanat Platformu Derneği yönetim kurulu başkanı, yardımcısı, genel sekteri ve diğer yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Kahramanmaraş'ın ekonomik anlamda çok iyi bir yere geldiğini görüyoruz. Şehircilik anlamında da büyüyen gelişen ve kısa sürede büyükşehir olmasıyla birlikte ihtiyaç olan özellikle kültür ve sanat anlamında bu girişimi özel teşebbüs olarak, dernek statüsü olarak, muazzam değerli görüyorum. İşin içinde olan fikir sahiplerini, gayret ve emek harcayanları çok tebrik ediyorum."

"BU FEDAKÂRLIK KAHRAMANMARAŞ'IN GENÇLİĞİ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ"

Derneğin, kurum ve kuruluşlar ve halkın desteğiyle gelişmesinin önemli olduğunu aktaran Âşık şunları dile getirdi: "Bir fedakârlık, bu fedakârlık Kahramanmaraş'ın gençliği açısından çok önemli. Gençlerimizin özellikle çocukluk evresini bitirdikten sonra ergen dönemi ve gençlik anlarını bitirinceye kadar şehrimizde bazı eksikliklerin getirmiş olduğu bir durum vardı, bu eksikliği tamamlama adına çok önemli bir başlangıç olarak görüyorum. Bununla alakalı buraya destek vermesi gereken tüm kurum, kuruluşlar ve Kahramanmaraş'ın tüm insanlarının bu oluşuma destek vermesi suretiyle gelişmesinin faydalı olacağını düşünüyorum. Şöyleki özellikle gençlerimiz ergenlik dönemi ve sonraki dönemlerde enerjisini harcayabileceği, kabiliyeti ve kapasitesine göre gidebileceği alanların genişlemesi, özellikle narkotik maddeye doğru eğilimi azaltacak ve gençlerimize sahip çıkarak geleceğimiz olan gençlerimizin de geleceğine ışık tutacak güzel sanat ve kültürel anlamda değerli cevherler hayata kazandırılmış olacak. Çok kıymetli cevherler var içlerinde, onları ortaya çıkartma adına işletme mantığıyla o cevheri işleyen böyle bir müessese takdire şayan bir oluşum."

İl Emniyet Müdürü Metin Âşık: "Ben buraya iadei ziyarete geldim aslında ama gördüm ki burada bir vaha oluşmuş, çok güzel yer, hem yapısı hem anlamı itibariyle gelişmiş, gençlerimiz ve Kahramanmaraş için çok önemli bir yer olduğunu düşünüyorum. Kültür ve Sanat Derneğini'nin gelişmesi konusunda bize düşen her şeye Emniyet Teşkilatı olarak hazırız, biz hepsini tebrik ediyoruz." diyerek sözlerini bitirdi.

"KÜLTÜREL ALANLARDA DA ŞEHRİMİZİ DESTEKLEMEMİZ GEREKİR"

Kahramanmaraş Kültür ve Sanat Platformu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kamil Şirikçi sie şunları söyledi: "Sayın Emniyet Müdürümüzün iadei ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Şehrimizde kültür ve sanat noktasında birçok kurum ve kuruluşlarımız var. Bunların birlikteliğini sağlamak, kendi aralarında bir sinerji oluşturmak adına kültür ve sanat platformu derneğini hayata geçirmiş bulunmaktayız. Şehrimiz özellikle son 10 yıl içerisinde ekonomik anlamda ciddi gelişmeler gösterdi, sosyal anlamda çok ciddi gelişmeler gösterdi. Tabi bunun yanında kültürel alanlarda da şehrimizi desteklememiz gerekir. Bu mantıkla yola çıktık, derdimiz gönül kazanmak, derdi gönül kazanmak olanın gönlünde keder olmaz, İnşallah derneğimiz kuruluş amacına yönelik faaliyetlerini önümüzdeki dönemde devam ettirecek." (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.4° / 13.5°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı