KMS Ziraat Türkiye Kupasında da tutunamadı
Spor 30.10.2013 16:51:31 0

KMS Ziraat Türkiye Kupasında da tutunamadı

PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasman da Bandırmaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-0 kazanarak Kahramanmaraşspor`u kupa dışına itti.

Bandırmaspor " Kahramanmaraşspor

Stadyum: Bandırma 17 Eylül

Hakemler: Tolga Kadaz,  İbrahim Çağlar Uyarcan,  Cemalettin Gündoğdular

Kahramanmaraşspor: 1- Mehmet Ali Tunç, 2- Berat Çetinkaya, 20- Gökhan Durmuş, 52- Serkan Özsoy, 7- Adem Aydın, 10- Sinan Turan, 16- Mert Er Estik, 18- Şamil Ünal, 90- Cumhur Yılmaztürk, 9- Onur Berber 85- Izu Azuka

Yedekler: 13- Ersel Çetinkaya 34- Erhan Kurt, 77- Fahrettin Bıyıklı, 92- Sadi Karaduman,   5- Zafer Özden,  35- Aytaç Deniz Bandırmaspor: 1- Erhan Kuşkapan, 5- Celal Aras, 34- Müslüm Aydoğan,      95- Bilal Hallaçlar 3- Erhan Kavak, 10- Ali Serin, 35- Onur Bilgen,  61- Lokman Akyıldız  93- Ali Koçak  7- Zafer Kargoglu, 52- Ahmet Kuru

Yedekler:  54- Alper Piliç, 4- Fırat Arıkan,  66- Davut Babur, 28- Hakkı Şimşek, 44- Yasin Palaz, 75  - Tayfur Bingöl 9- Sinan Yitmez

Sarı Kart: Tayfun (Bandırmaspor) Adem Aydın, Onur Berber, Cumhur Yılmaztürk (Kahramanmaraşspor)

Kırmızı Kart: Gökhan Durmuş (Kahramanmaraşspor)

Karşılaşmayı 150-200 civarında bandırmalı taraftar ve bölgede bulunan Kahramanmaraşlılar izliyor

Karşılaşmadan dakikalar:

Kahramanamraşspor İzi Azuka ve Onur Berber`in vuruşu ile mücadele başladı.

Dk 4: Şamil`in ortasında Onur Berber ceza sahası içerisinde topa hamle yaptı. İkili mücadelede hakem faül kararını Bandırmaspor lehine verdi.

Dk12: Kahramanmaraşspor gole çok yaklaştı. Cumhur sağ kanada gönderdi, top Adem`e gelmeden savunmaya çarptı ve top Onur`da kaldıl. Onur ceza alanına yöneldi ve kaleye şutunu attı. Top direğin dibinden dışarı çıktı.

Dk 17: Bu dakikalarda gole yaklaşan taraf Bandırmaspor olud. Ali Serin`le kritik bir noktadan serbest vuruş kullanıldı. Savunmanın müdahalesiyle tehlike uzaklaştırıldı.

Dk 20: Kahramanamraşspor`da sağ kanattan geliştirilen atakta Adem`in ortasında Onur topa sahip oldu. Onur ceza sahasının dışından topa gelişine çok sert vurdu. Top direğin üzerinden çok az farkla auta çıktı.

Dk 25: Izu sol kanattan çizgiye indi ve ceza sahasına ortaladı. Savunmaya çarpan top tekrar Izu`ya geldi. Rakip oyuncunun müdahalesi ile İzu yerde kaldı hakem devam dedi ve pozisyondan sonuç gelmedi.

Dk 29: Onur`a ceza sahası önünde yapılan bir faül sonrasında Kahramanamraşspor tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullandı. Sinan`ın kullandığı serbest vuruşta barajdan dönen topu savunma uzaklaştırdı.

Aynı dakikalarda Şamil ciddi bir sakatlık geçirdi ancak oyuna yeniden devam ediyor.

Dk 33: Adem sağ kanattan ceza sahasına girmek isterken rakip oyuncunun müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu işaret etti. Sinan`ın kullandığı serbest vuruşta penaltı noktasına gönderilen topta top kaleci Erhan`da kaldı.

Karşılaşmada 36 dakika geride kalırken, Kahramanmaraşspor yakaladığı net fırsatlardan yararlanamadı. Kırmızı- beyazlılar orta alanda iyi organize oluyorlar acak üçüncü bölgede istenilen vuruş bir türlü gerçekleşmedi.

Dk 38: Kahramanmaraşspor`da Gökhan Durmuş`un pasında Sinan Turan sol kanattan geldi. On sekize girdi ve şut çekmek yerine orta yapmayı tercih edince savunma topu uzaklaştırdı.

Dk 39: Sinan`ın gole yaklaştığı pozisyondan bir dakika sonra Adem`in pasında Onur Berber sağ kanattan topla girdi. İçeriye doğru ortasını yaptı ve Sinan bu defa topla buluşur buluşmaz şutunu attı. Ancak top bu defa da kaleciden döndü, dönen top Izu`da kaldı. Izu`nun sert şutunda top yandan auta çıktı.

Dk 40: Bandırmaspor`da sol kanattan gelişen atakta Zafer`in ortasında Ahmet kafayla vurdu. Top az farkla dışarı çıktı.

Dk 41: Sinan Turan sakatlık geçirdi. Zorunlu oyuncu değişikliği: Sinan Turan çıktı Aytaç Deniz oyuna girdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci Yarı:

Dk 52: Organize gelişen atakta İzu sola Aytaç`a pasını aktardı. Aytaç`ın kesme ortasında Şamil topa gelişine çok sert vurdu. Kaleci Erhan topu çizgiden çıkartmayı başardı.

Dk 57: Izu`nun pasında top Aytaç`ta kaldı. Aytaç vücut çalımlarıyla iki savunma oyuncusunu geçti ve zor pozisyonda şutunu attı. Kaleci bu pozisyonda da başarılı bir kurtarışa imza attı.

Dk 61: Cumhur`un pasında topla buluşan Adem sağ kanattan hızla içeriye katetti. Uzak`tan bir şut denemesi yaptı. top direk auta çıktı.

Bu dakikalarda Kahramanmaraşspor oyunu rakip yarı alana yıkmış durumda. Kırmızı-beyazlılar rakibine oranla çok üstün bir oyun ortaya koydu.

Dk 64: Bandırmasporlu oyuncuların sol kanattan geliştirdiği atakta Tayfun`un sert hareketi sonrasında Mert Er`i yerde bıraktı. Tayfun hareketinden dolayı sarı kart gördü.

Dk 67: Adem Aydın rakibine yaptığı hareketten dolayı sarı kat gördü.

Dk 70: Gökhan`ın pasında Aytaç ceza alanına girdi, sert bir faulle yere düşürüldü hakem devam kararı verdi.

Dk 74: Onur Berber ceza alanına girdi, pasını Izu`ya aktardı, son anda araya giren Müslüm, topu uzuklaştırdı.

Dk 75: Aytaç sol kanattan topla içeriye girdi, pasını Izu`ya aktardı. Izu`nun şutunda top auta çıktı.

Dk 77: Kahramanmaraşspor`da Onur Berber sarı kart gördü.

Dk 78: Bandırmaspor`da oyuncu değişikliği. Ali Koçak çıktı, Sinan Yitmez oyuna girdi.

Dk 79: Bandırmaspor`un sağ kanattan geliştirdiği atakta, oyuna yeni giren Sinan Yitmez ceza sahasına girdi. Sinan şut hazırlığındayken araya giren Aytaç topu söktü aldı.

Dk 80: Kahramanmaraşspor`da oyuncu değişikliği, Onur Berber oyundan çıktı Zafer oyuna girdi.

Dk 90: Ofsayt pozisyonu gelişti, hakem ofsayt yok dedi ve pozisyon sonrası kulübede Ersel Çetinkaya`ya sarı kart gösterdi. Taner Öcal hocayı da tribüne gönderdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında da gol sesi çıkmayınca kısa bir duraklamanın ardından 15 dakikalık iki devre halinde oynanan uzatmalara geçildi.

Uzatma dakikaları:

Dk 96: Zafer Topla ceza alanına girdi. Sol tarafta müsait pozisyondaki Aytaç`a pasını aktardı. Aytaç savunma oyuncusunu geçti ve kaleye sert bir şut gönderdi. Top yandan auta çıktı.

Dk 99: Şamil pasını Izu`ya aktardı, Izu daha müsait pozisondaki Cumhur`a topu bıraktı, Cumhur`un vuruşunda top üst direkten dışarı çıktı.

Dk 100: Çok tehlikeli bir noktadan Kahramanmaraşspor serbest vuruş kullandı. Şamil`in vuruşunda kaleci topu kontrol etti.

Pozisyon sonrası ani atağa çıkan Bandırmasporlu oyuncuyu Cumhur yerde bıraktı ve sarı kart gördü.

Dk 105: Gökhan Durmuş ceza sahası içerisinde topla elle oynadığı gerekçesiyle direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Bandırmaspor`da Onur Bilgen penaltıyı kullandı ve topu ağlarla buluşturmayı başardı: 1-0.

 Dk 108: Bandırmaspor`da Tayfun Bingöl ceza sahasına girdi, savunmanın arasından sıyrıldı ve kaleci Mehmet Ali`yle karşı karşıya kaldı. Mehmet Ali`nin sağından topu ağlarla buluşturdu ve durumu 2-0`a getirdi.

Dk 119: Ahmet Kuru Berat ve Mert Er'in arasında yerde kaldı, karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını bir kez daha gösterdi. Penaltıyı kullanan Ahmet Kuru topu ağlarla buluşturdu: 3-0. (Kaynak: SPOR46)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı