CHP Gençlik Evleri Açılacak
Gündem 2.11.2013 18:46:59 0

CHP Gençlik Evleri Açılacak

CHP Gençlik Evleri Komisyonu Genel Başkan Yardımcısı Edip Volkan Albayram, Kahramanmaraş'ta açmayı düşündükleri CHP Gençlik Evleriyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

CHP Gençlik evlerinin çalışmaları hakkında bilgi veren Albayram şunları konuştu: " Açtığımız ve açılacak olan gençlik evlerinde, gençlere yönelik, sanatsal, kültürel ve eğitim kurslarımız olacak. Yurtlar kurulacak halk dershaneleri açılacak ve buralarda parti içi eğitim verilecektir. Böylelikle gençlerimiz kendilerini geliştirmiş bir şekilde sahaya inip, CHP`yi iktidara taşıyacaklardır. Gençlik evleri komisyonumuzun hedefi şuan sayısı 6 olan gençlik evleri sayısını 40`a taşımaktır."

"EŞİ VE BENZERİ HİÇ BİR PARTİDE OLMAYAN…."

CHP'nin diğer partilerden farklı olarak gençlere siyasette etkin rol oynama imkânı verdiğini savunan Albayram şöyle konuştu: "Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu`nunda dediği gibi '' gençler bu ülkenin geleceğidir, şuan nüfusu 20 milyonu bulan gençler gezi eylemlerinde de görüldüğü üzere ülke siyasetine yön vermektedir. '' Bundan dolayı genel başkanımız ve parti büyüklerimiz parti içi demokrasiyi sonuna kadar kullanıp gençlerimize eşi ve benzeri hiç bir partide olmayan yüzde 10 kota vererek gençlerimizin yerel ve genel siyasette etkin rol oynamalarını sağlamışlardır. Biz CHP`li gençler olarak bize verilen bu önemin farkındayız ve görevimizi en iyi şekilde yapacağız."

"FARKLILIKLARA AÇIK BİR GENÇLİĞİN BULUŞACAĞI GENÇLİK EVLERİ PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

CHP Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Fulya Özdemir ise konu hakkında şunları dile getirdi: "Partimizin de desteğiyle gençlik evi projesini Kahramanmaraş'ta da gerçekleştirmek için gençlik evlerinden sorumlu başkan yardımcımız Volkan Albayram ve gençlik örgütümüzle çalışmalarımıza başlayacağız. Öğrenciler üzerindeki korku imparatorluğunu yıkıp girişimci ruhlarını ortaya koymak, düşüncelerini özgürce dile getirebilecekleri bir ortam yaratmak için bütün gücümüzle mücadelemizi vereceğiz. Gençlerimizin serbest zamanlarını değerlendirmelerine katkı sağlamak için, hoşgörülü, farklılıkları bir değer olarak gören, ulusal değerleri benimsemiş, farklılıklara açık bir gençliğin buluşacağı Gençlik Evleri Projesini gerçekleştireceğiz. Farklı bölgelere ait üniversiteli ve yerli gençlerimize ortak bir paydada buluşmak en büyük temennimiz. Ayrıca gençlerimizle serbest bir düşünce ortamı oluşturup sorunlarını dile getirmelerini sağlayıp bu sorunlara çözüm üretmek için tek vücut çalışacağız." (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.4° / 13.5°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı