Avrupa
Gündem 9.11.2013 19:06:47 0

Avrupa'nın en büyük tesisi Kılılı'ya kuruluyor

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kılılı Beldesinde Kipaş Holding şirketlerinden, Kipaş Kağıt ve Kılılı Belediyesi tarafından yaptırılan Kipaş Kağıt Taziye Evi törenle hizmete açıldı.

Törene Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Metin Âşık, Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil İbrahim Gümüşer, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe yaptığı konuşmada, taziye evinin açılışının güzel bir birliktelik vesilesi olduğunu ifade ederek şunları dile getirdi: "Kahramanmaraş'ımızın güzel beldesi Kılılı'da yapılan sanayi tesisleri ve onların sosyal yansımalarından biri olan bu taziye evinin açılışında birlikte olmak bizim için gerçekten mutluluk ve gurur kaynağı, bu mutluluğu beraber yaşadığımızdan dolayı bende sevinçliyim ve hepinize teşekkür ediyorum."

"SANAYİCİLİK PAYLAŞMAK DEMEKTİR"

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz yaptığı konuşmasında Kipaş'ın tarihindeki en büyük yatırımının bu bölgeye nasip olduğunu belirterek şunları konuştu:" Avrupa'nın en büyük kâğıt tesisini Kılılı'ya kuruyoruz. Bu yörenin insanının burada yaşayan hemşehrilerimizin bizim için gerçekten farklı bir tarafı var, gönül bağımız var. Her zaman her yerde ifade ettiğim gibi Sanayicilik paylaşmak demektir. Bizde Kipaş holding olarak Sosyal sorumluluk kapsamında ihtiyaç duyulan alanlarda hizmet vermeye devam ediyoruz ve edeceğiz."

"SANAYİCİLERİMİZİN KATKILARI İLE KILILI'MIZ ÇOK FARKLI BİR NOKTAYA GELDİ"

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Buradaki taziye evinde çok büyük bir zenginliği beraber yaşıyoruz, aslında buradaki taziye evi çok büyük bir anlam ifade ediyor. Değerli Hanefi Öksüz Beyefendi ile ilgili bizim söyleyeceğimiz çok fazla bir şey yok. Çünkü 20 yıla yakındır bu bölgeye hizmet veriyor ve her sene de siz değerli sanayicilerimizin katkıları ile Kılılı'mız çok farklı bir noktaya geldi." 

Taziye evinin açılışında düzenlenen programda konuşma yapan Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci şunları söyledi: Sanayicilerimizin Kasabamıza gelmesi çok büyük bir zenginlik olmuştur. Eğitim yönünden olsun, sağlık yönünden olsun ve sosyal sorumluluğun gereği diğer alanlarda da her dönem katkıda bulunmuşlardır. Bundan dolayı Sanayicilerimize teşekkür ediyorum."

Açılış konuşmalarının ardından kurdela kesilerek taziye evi gezildi.

Taziye evinin açılışının ardından yapımı devam eden Kipaş Kâğıt Fabrikası gezildi. Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz tesislerde yaptığı açıklamada yapılan tesisin kapasite bakımından Avrupa'nın en büyük kâğıt tesisi olduğunu söyledi. Öksüz, En son teknolojilerin kullanıldığını belirterek yıllık 500 bin ton kâğıt üretiminin olacağını ifade etti.

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ise tesis hakkında şunları söyledi: "Ülkemizin ve Avrupa'nın en büyük kağıt tesisi Kipaş Kağıt, Kipaş Holding tarafından Kılılı Belediyesi'nde yapıldı bundan dolayı gurur duyuyoruz, Kahramanmaraş'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Böyle modern bir tesisi ülkemize ve şehrimize kazandırdığı için Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz'ü ve şahsında Yönetim Kurulu üyelerini  kutluyor ve teşekkür ediyorum." (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı