“Bu gün Cumhuriyet'imizi sonsuza kadar yaşatma günüdür”

“Bu gün Cumhuriyet

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Âşık, Atatürk'ün vefatının 75. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Emniyet Müdürü Âşık mesajında: "İstiklal Savaşı`nı zafere ulaştıran eşsiz bir komutan, dahi bir devlet adamı, büyük bir lider olarak, insanlık tarihine damga vurmuş istisna şahsiyetlerden birisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete İntikalinin 75. Yıl dönümünde hasret ve saygı ile anıyoruz."dedi.

Bu günün yas günü olmadığını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda birlik ve beraberliği sonsuza kadar yaşatma günü olduğunu belirten Âşık mesajında şunları paylaştı: "Bugün bizler için bir yas günü değil, ulu önderimizin ideallerini ve hedeflerini gerçekleştirme; emanetlerini ve fikirlerini gelecek nesillere aktarma, Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi sonsuza kadar yaşatma günüdür. Demokratik, laik ve çağdaş değerlerinden oluşan kişiliğindeki bütünleştirici kimliği ve bilimi kılavuz edinmiş olan anlayışı ile Atatürkçü Düşünce Sistemi, Türkiye Cumhuriyeti Devletini milleti ile sonsuza denk bölünmez bir bütün olarak yaşatacak, en büyük ateşleyici güçtür."

Savaş meydanlarında askeri dehası, siyasetteki demokratik vizyonuyla Türkiye`nin ufkunu açmış olan Ulu Önderimizden emanet aldığımız Cumhuriyetimizi, gösterdiği ilke ve inkılâplar doğrultusunda milli birlik ve beraberliğimizi koruyarak yeni nesillere aktarmak ve yaşatmak en asli görevimizdir."diyen Aşık mesajında şunları dile getirdi: "Bu duygu ve düşüncelerle, ilke ve devrimlerinle hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığın uygarlık yolunda kararlı ve de istikrarlı ilerleyişimizi sürdüreceğimize söz veriyor,  ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz." (M. Serhat TOPALCA)



Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı