Lösev üyelerine yardım yaptı

19.11.2013 16:29:21

LÖSEV, Anadolu'ya Tır Dolusu Yardım projesi kapsamında Kahramanmaraş'ta vakfa bağlı 125 aileye gıda, giyecek eşyası ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.

Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere yardımlarımızı ulaştırılmaya devam ediyor.

LÖSEV yardım tırında gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve bilgisayar malzemeleri LÖSEV'e kayıtlı lösemili çocuklar ve ailelerine dağıtıldı. Aynı zamanda Lösev gönüllüleri çeşitli etkinliklerle programa destek verdi.

Konu hakkında açıklama yapan Lösev Halkla İlişkiler sorumlusu Burç Tuna şunları dile getirdi: "Bizim bir tırımız var, tırımızız ismi iyilikler tırı. Bu tır bütün Türkiye'yi gezerek bize bağlı olan ailelere kırtasiyeden temzilik malzemesine, beyaz eşyaya kadar çeşitli yardımlar götürüyor. Bu gün de bu vesile ile Kahramanmaraş'tayız. Yarın Antep'e geçecek tırımız, ondan sonra Urfa ve diğer illerimize gidecek.  Bu gün burada bize bağlı olan 125 aileye yardım yapıyoruz, burada sosyal hizmetler ve halkla ilişkiler birimimiz tarafından ailelere dağıtılıyor. Burada sadece bizler yokuz, gönüllülerimiz de var, 4 tane gönüllümüz gitar eşliğinde eğlence düzenleyerek bizlere yardımcı olacaklar."

( M. Serhat TOPALCA)



1

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

2

Enerji de Kadının Ayak Sesleri

3

Hemşehrimiz Işıksalan “ULUSAL TV”de

4

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

5

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"