M. Nedim Tepebaşı Ulusal Basında
Gündem 2.12.2013 17:25:36 0

M. Nedim Tepebaşı Ulusal Basında

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde Belediye Başkan Aday Adayı olan M. Nedim Tepebaşı ulusal basında da geniş yer buldu.

Özellikle sosyal belediyecilik alanındaki projeleri ile dikkat çeken ve gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük ilgi gören M. Nedim Tepebaşı Posta Gazetesi'n de geniş yer buldu. Kahramanmaraş aday adaylarından ulusal basında yer bularak ön plana çıkan Tepebaşı Posta Gazetesi'nde de projelerin gizli mimarı olarak tanıtıldı. Dik duruşu, istişareye önem vermesi, adaletli davranışı ve halkın bütününü kucaklayan düşünceleriyle dikkat çeken Tepebaşı Onikişubat ilçesi için favori aday adayları arasında gösteriliyor.

Kahramanmaraşlıların Belediye Başkan Yardımcılığı döneminde tanıdığı ve yakın ilgi gösterdiği Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı M. Nedim Tepebaşı, projeleriyle insanların refahını ve mutluluğunu hedef alıyor. Kişilerin sosyal hayatla daha iç içe olması ve yaşam şartlarının kolaylaştırılmasına yönelik planlarıyla dikkat çeken Tepebaşı, doğrudan insan odaklı projeleriyle ön plana çıkıyor.

Posta Gazetesi'nin Çukurova GAP ekinde ‘Projelerin Gizli Mimarı Onikişubat İçin Harekete Geçti' başlıgını taşıyan haberle yer alan M. Nedim Tepebaşı hakkında şunlar dile getirildi: "

ONLARCA PROJE

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Nedim Tepebaşı, neden başkanlığa talip olduğu ve görev kendisine verildiği takdirde gerçekleştirmek istediği projeleri anlatmak için tüm mahalleleri karış karış geziyor. Sosyal belediyecilikten eğitime, turizmden spora, otopark gibi kentin kangrene dönüşmüş sorunlarından işsizliğe ve kentsel dönüşüme kadar birçok projesi bulunan Tepebaşı, gittiği her yerde yoğun ilgi ve destek görüyor.

GİZLİ KAHRAMAN

Onikişubat İlçesi Belediye Başkanlığı için resmi başvuruyu yapan ilk isim olan Tepebaşı, ilçeye yapacağı hizmetlerle de ilk olmak istiyor. Belediye Başkan vekilliği döneminde şehre önemli katma değeri olan projelerin gizli mimarı olarak bilinen Tepebaşı, Onikişubat ilçesinin geleceğine damga vurmak, sosyal, kültürel ve diğer alanlarda önemli çalışmaları hayata geçirmek için aday adaylığı başvurusunu yaptı.  Projelerin gizli mimarı Tepebaşı, Belediye Başkan vekilliği döneminde gerçekleştirilen çalışmalarını şu şekilde sıraladı: "Halk ekmek fabrikası, aş evi, yaşlılar dinlenme salonu, kütüphaneler, bakıma muhtaç kişilere evinde hizmet sunumu, taziye evi, gıda bankası, öğrenci çamaşırhanesi, konservatuar birimlerinin kurulması, meslek edindirme kursları, eşya toplama ve dağıtma merkezi, sanayi çıraklarına çorba dağıtımı, ebru ve resim kursları, cenaze hizmetleri, belediye çalışanlarına öğle yemeği. Tepebaşı, Aday adayı olmasının nedenini kısaca Belediye Başkan Vekilliği döneminde uygulama imkânı bulamadığı projeleri hayata geçirmek ve var olan projelerin devamı sağlamak olarak özetledi.

M. NEDİM TEPEBAŞI NEDEN ADAY ADAYI OLDU?

Onikişubat İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı olan M. Nedim Tepebaşı bu kararı almasında etkili olan nedenleri şu şekilde anlattı: "Belediyede görev yaptığım süre içerisinde uygulama imkânı bulduğumuz projelerin yanı sıra uygulama imkânı bulamadığımız projelerimiz de bulunmaktadır. Hayata geçirilen projelerin hemen hepsi devam etmesi gereken projelerdir. Bunların devam etmesini sağlamanın yanında geliştirilerek uygulanması da gereklidir. Ancak yürütülmesi zorunlu olan bu projeleri devam ettirirken bunlara yenilerini de eklemek arzusundayız. Projelerinizi uygulamanın en kolay ve geçerli yolu ise işin başında bulunmaktır. Biz, hayata geçirilmesi için yıllarca hayalini kurduğumuz projelerimizi günün gereksinimleri ve şartlarını da dikkate alarak deneyimlerimizle birleştirip kentimiz halkına kaliteli bir yaşam biçiminde sunmayı bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Klasik bir ifade gibi görünse de bu hareket tamamen sorumluluk bilincinin bir sonucudur."

Kahramanmaraş'a ve Onikişubat ilçesine ilklerle damga vurmak ve ilçeyi geleceğe taşımak isteyen Tepebaşı, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her yerde ilgi ve destek gören Tepebaşı, önde gelen aday adayları arasında yer alıyor. (M. Serhat TOPALCA)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.3° / 13°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı