Teknik Üniversiteliler Erkoç
Siyasi 5.12.2013 12:57:47 0

Teknik Üniversiteliler Erkoç'u ziyaret etti

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Erkoç, "Hayal ettiğimiz hizmetleri, istişareyle hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mezunları Derneği üyeleri, Dernek Başkanı Mimar Hasan Kılınçkıran`la birlikte Erkoç'u ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Ziyarete katılan mühendisler adına konuşan Hukukçu-İnşaat Mühendisi Serdar Erdoğanyılmaz, seçim çalışmalarında Erkoç'a başarılar dileyerek, tüm mühendislerin kente hizmet noktasında atılacak adımlara katkı sağlayacağını söyledi.

İTÜ mezunu mühendislerin her zaman fikir jimnastiği yaparak, kentin problemleri üzerine çözüm önerileri ortaya koyduğunu dile getiren Erdoğanyılmaz, "Biz istiyoruz ki daha yaşanılabilir bir kenti hep birlikte oluşturalım. Bu noktada şehrin gelişmesi için yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazırız. Fatih Bey'in de mühendis olması bir çok konuda bizim gibi düşünmesini sağlayacaktır. İnşallah 30 Mart sonrasında eğer yetki alırsa güzel projelere imza atacaktır. Biz de bu yolda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kendisine başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erkoç ise her fırsatta mühendislerle bir araya gelerek hayal edilen Kahramanmaraş için görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Bundan sonraki süreçte de düşünen insanlardan, mühendislerden değerli fikirlerini alacaklarını dile getiren Erkoç, şöyle konuştu:

"Biz zaten her zaman ‘nasıl bir Kahramanmaraş'ta yaşamalıyız' diye düşünüyor ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Büyükşehir yasası artık Kahramanmaraş için bir milat. Çünkü büyükşehrin yetkileri ve bütçesi çok daha kapsamlı. Daha farklı hizmetler yapılacak. 5 yılda şehircilik anlamında hayal ettiğimiz işleri gerçekleştireceğimize inanıyorum. İnşallah bizim birinci ilkemiz istişare etmek. ‘Benim de Kahramanmaraş için bir sözüm var' diyen herkesi dinleyeceğiz. Tabi sık sık mühendislerimizle de şehrin geleceği açısından bir araya geleceğiz. İnşallah çok katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla 30 Mart'tan sonra bu hizmetleri yapma gayretinde olacağız. Çok ciddi, çok büyük, hayal bile edilemeyen projeleri gerçekleştireceğiz. İnşallah yeni dönemde başta kentsel dönüşüm olmak üzere, şehir içi trafiği ve ilçeler arası ulaşım noktasında çalışmalarımız olacak. Çok heyecanlıyız. Bu heyecanla sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Projelerimizi açıklayacağız. Hükümetimizin, sayın başbakanımızın desteğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Daha sonra Erkoç, heyet üyeleriyle görüş alışverişinde bulunarak, mühendislerin önerilerini dinledi.İHA


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı