Tarih: 06.12.2013 17:00

Eurodesk temas noktası faaliyete geçti

Facebook Twitter Linked-in

Eurodesk temas noktasının KSÜ bünyesinde faaliyete geçmesiyle birlikte Avrupa fırsatları konusunda gençlere ve Kahramanmaraşlılara daha kaliteli hizmet sunulacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan İngilizce Okutmanı Şerife Kalaycı şunları dile getirdi: " Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu gençlik alanında Avrupa fırsatları konusunda gençlere ve kente daha kolay ulaşmak aynı zamanda kaliteli hizmet sunmak için 21 Kasım 2013 tarihinde Eurodesk Temas Noktası olarak akredite edildi.

EURODESK NEDİR?

Eurodesk hakkında bilgi veren Kalaycı şunları aktardı: "Eurodesk, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Ağıdır. Tüm AB ve diğer program ülkelerinde kurulmuş olan Eurodesk, Türkiye`de Türk Ulusal Ajansı tarafından 2008 yılında faaliyete geçirildi."

EURODESK TÜRKİYE TEMAS NOKTALARI

Kalaycı, Eurodesk Türkiye Temas Noktalarının, AB Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, gençlere ve gençlere hizmet edenlere Avrupa fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş kuruluşlar olduğunu kaydetti.

İngilizce Okutmanı Şerife Kalaycı Yabancı Diller Yüksekokulunun Eurodesk Temas Noktası olmasının sadece üniversiteye değil şehre de değer katacağını ifade etti. (Fatih YALÇIN)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —