Tarih: 14.12.2013 10:56

Erkoç Kapalı Çarşı`da Ziyaretlerini Sürdürdü

Facebook Twitter Linked-in

Sabah saatlerinde başlayan esnaf turunu günün sonuna kadar devam ettiren Erkoç, farklı sektörlerde faaliyet gösteren esnafların kapılarını tek tek çalarak vatandaşların taleplerini dinledi.

Kuyumculardan kırtasiyelere, manifaturacılar dan baharatçılara kadar tüm esnaflarla uzun ve samimi sohbetler gerçekleştiren Erkoç, gösterilen yakın ilgiden dolayı esnaflara teşekkür etti. 

Esnafların samimi tavırlarına, kentin geleceğine yönelik hazırladığı projeleri anlatarak karşılık veren Erkoç, 30 Mart sonrasında Kahramanmaraş`ı büyük şehre yakışır büyük hizmetlere kavuşturmak istediklerini söyledi.

Tarihi kapalı çarşıyı kentin aynası olarak nitelendiren Erkoç, bölgeyi turizm merkezi haline getirmek için gayret göstereceklerini belirtti. Kapalı Çarşı'nın Kahramanmaraş için öneminin büyük olduğuna vurgu yapan Erkoç, bölgenin alt yapı hizmetlerinden otopark sorununa kadar her türlü problemini çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.

Hayata geçirmek istediği projeleri, esnaflar ve vatandaşlar tarafından da beğeniyle karşılanan Erkoç, Kahramanmaraşlının vereceği destekle kenti bölgenin en güzide şehri haline getireceklerini dile getirdi.

    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —