Yusuf Temizkan
Gündem 14.12.2013 15:32:08 0

Yusuf Temizkan'a Fatmalı Kasabasında Coşkulu Karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Kahramanmaraş'ın Fatmalı kabasında coşkuyla karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında hem şehir merkezinde hem de köy ve kasabalarda toplantılara katılan Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, Fatmalı da büyük bir kabalıkla ve coşkuyla karşılandı. Fatmalı sakinlerinin ilgisine teşekkür eden Temizkan, Fatmalı ile ilgili planlarını da anlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan'a Fatmalı ziyaretinde MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun ve partili yöneticiler de eşlik etti. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Temizkan, "Biz bugün geldiğimiz köy ve kasabalara seçim var diye gelmedik. Meslek hayatımız boyunca köy ve kasabalarda herkesin yanındaydık. Çiftçimizi, köylümüzü siyasete girmeden çok önceleri de ziyaret ediyorduk. Sorunlarıyla ilgileniyor. Uzmanlık alanlarımızda onların dertlerine ortak oluyorduk. Bugün seçim öncesi geldik. Çünkü sizlerin yaşadığı sorunları ve bu sorunların nasıl çözüme ulaşacağını çok iyi biliyoruz. Hedef edindiğimiz halka hizmeti, dün meslek olarak yapıyorduk bugün de inşallah Allah nasip ederse Belediye Başkanı sıfatıyla yapmak istiyoruz. Sorunlar belli, beklentiler belli, çözüm belli. O halde geriye kalan tek bir şey var. O da halkın iradesi ile halka hizmet etme yetkisi. Bu yetkiyi almaya talibiz. Bu yetkiyi geçmişte olduğu gibi bugünde size hizmet etmek için kullanacağız. Kahramanmaraş'ımız için yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönem de Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerden yetki istiyoruz. Gelin geleceğimizi birlikte şekillendirelim. Gelin el birliği ile Onikişubat Belediyemizi sağlam temeller üzerine inşa edelim. Çünkü bir yapının temelleri sağlam olursa, geleceği de sağlam olur. Kadrolarımız hazır. Profesyonel ekiplerimiz görev bekliyor. Köy köy, kasaba kasaba insanları sınıflandırmadan, insanları şu partili, bu partili diye ayrıştırmadan hizmet edeceğiz. Halkın içinde her gün farklı bir bölgede vatandaşımızı bire bir kendilerinde dinleyerek sorunlarına çözüm bulacağız. 31 Mart sabahı aşk ve heyecanla kollarımızı birlikte sıvayarak geleceğimizi birlikte inşa edelim"dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18.7° / 12.1°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı