Dulkadiroğlu
Gündem 16.12.2013 10:42:31 0

Dulkadiroğlu'nun Geleceği İçin Çalışacağım!

AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy; ‘'Hep birlikte daha iyi bir Dulkadiroğlu için, ilçe'nin eğitimden sağlığa, çevre düzeninden spor sahalarına ve işsizliğe kadar tüm sorunların çözümü için çalışacağız.''

AK Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, "Biz ilçemize hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Karar Partimin Yetkili Kurullarının yüksek iradesinindir. Aday gösterilmem halinde yeni projelerimizi de halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz." Dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özsoy, "Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığını Allah bize nasip ettiğinde, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek birlikte daha kalıcı, toplumsal refahın arttığı, sağlıklı, çevreci hizmetlerle ilçemizi her gün, her ay, her yıl daha ileriye, daha yaşanabilir, sorunları çözülmüş bir örnek ilçe konumuna getireceğiz.''Şeklinde konuştu. 

SİYASİ HAYATIMA, İNSANIMIZA HİZMET ETMEK DÜSTURU İLE ÇIKTIM!

Kahramanmaraş İl Genel Meclis (İGM) Başkanlığından, Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan, deneyimli siyasetçi Mustafa Özsoy, "Siyasi hayatımda bulunduğum görevlerim boyunca bütün hedefim ve çalışmalarım, insanımıza, Kahramanmaraş ve bölgemize, ilçelerimiz ve köylerimize en önemlisi de ülkeme hizmet etmek oldu, bu nedenle bu yolda insanlarımıza daha faydalı olmak niyeti doğrultusunda hareket etmekteyim. Çünkü Peygamber efendimiz (S.A.V.) "İnsanların en hayırlısı, İnsanlara en faydalı olandır" hadisi şerifleri çalışmalarımın ana temasını oluşturmaktadır." İfadesini kullandı.

İNSAN ODAKLI, HERKESE EŞİT, GÜLER YÜZLÜ, HIZLI VE KALİTELİ HİZMETİN ADRESİ OLACAĞIM!

Siyasetin çıkarları paylaşma sanatı olduğunu da vurgulayan Özsoy, "Bizler siyasette İlçemiz Dulkadiroğlu'nun çıkarları için çalışacağız. Siyaset, parayı kullanma sanatıdır. Birlik ruhu içinde belediyenin imkânlarını en ekonomik şekilde kullanmaya özen göstereceğiz. Bu işleri yaparken en büyük sermayemiz heyecanımız ve sizlerden aldığımız destek olacaktır. İnsan odaklı, herkese eşit, güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmetin adresi olacağız." Diye konuştu.

DULKADİROĞLU HALKININ TAMAMINI KUCAKLAYARAK İNSAN ODAKLI, PARTİ AYRIMI YAPMADAN TÜM HALKIMIZA EŞİT HİZMET ETMEYE TALİBİM

Bu güne kadar edindiğim siyasi deneyimim ile Dulkadiroğlu ilçesine hizmet borcum olduğunu düşünüyorum diyen Özsoy;  ‘'Bu nedenle Dulkadiroğlu halkının tamamını kucaklayarak insan odaklı, parti ayrımı yapmadan tüm halkımıza eşit hizmet etmeye talibim. Biz halka hizmeti hakka hizmet kabul ediyoruz. Belediye başkanlığı ateşten bir gömlektir derler. Biz bu gömleği hakkın rızasını alarak onların hizmetkarı olmak için giymeye talibiz. Biz Dulkadiroğlu'na hizmet etmek, onların güvenine layık olup Dulkadiroğlu'ların gönlünde olmak istiyoruz. Bu bağlamda ilçeye yapılacak yatırımlar ve hizmetler öncelik sırasına göre neyi ne zaman yapacağımızın programını yapacağız. Sizlere ve halkımıza zamanı geldiğinde açıklayacağız. Biz bunların nasıl yapılacağının hazırlığı içerisindeyiz.''dedi.

DULKADİROĞLU'NU HER ANLAMDA ÖNE ÇIKARACAK PROJELERİMİZLE HAZIRIZ

Özsoy; "Dar gelirli nasıl konut sahibi yapılır, Cazibeli içme suyu temini ile ilçe genelinde daha kaliteli su kullanımı nasıl başlatılır, İlçemiz eğitimde nasıl öncü olur. Eğitim ile ilgili önceliklerimiz nelerdir, İlçemizde yeni istihdam sahaları nasıl açılır, Sosyal ve Kültürel hizmetler dediğimiz, çocuklarımızın, gençlerimizin ve yetişkinlerimizin hoş vakit geçirmeleri için nelerin hangi sıraya göre yapılacağını, bu projelerin ilçemize sağlayacağı katma değerin neler olduğunu çok iyi biliyoruz ve bu konularda planlar ve proje hazırlığı yaparak bu konudaki önceliklerimiz neler olacak hazırlıklarını yapıyoruz.'' (Fatih YALÇIN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

14° / 7.4°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı