BBP İl Başkanı
Siyasi 18.12.2013 16:54:32 0

BBP İl Başkanı'ndan Sert Tepki

BBP ve Ülkücü camiadan AK Parti Adayı Fatih Mehmet Erkoç'a destek verildiği yönündeki konuları değerlendiren BBP İl Başkanı Kıvrak, Muharrem Erantepli ve Bekir Kılıç'a sert tepki gösterdi.

BBP İl Başkanı Ali Kıvrak açıklamasında şunları dile getirdi: "BBP kurulduğu günden bugüne kadar, gelmiş geçmiş, mazisi en temiz olan ve milletin safında en dik duruşu göstermiş bir harekettir. Bundan sonra ki siyasi çizgisinde de hiçbir fedakarlıktan kaçmadan inanmış olduğu davası ve sine i milletin sesi olma noktasında en küçük bir taviz vermeden çizgisinde devam etmektedir. Geçmişten bugüne bu harekette hiçbir şahsi ikbal beklemeksizin hizmet etmiş ve bundan sonrada bir beklentisi olmadan bu davaya hizmet eden her bir neferimize ve isimsiz kahramanlarımıza huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim. Fakat bundan önce bu hareketin her hangi bir noktasında görev tevdi edilmiş ve bu görevi yapmayı kutsal bir görev kabul edip, vazifesini yapıp, daha sonra herhangi bir şekilde görevi bittikten sonra buradaki geçmişte ki görev ve sıfatıyla herhangi bir oluşuma veya bir partiye ya da adaya destek veren arkadaşlarımız, yapmış olduğu bu kutsal görevin maneviyatı altında ezilmiş aciz arkadaşlardır. Bunu şunun için deme gereği duydum ; Eski il ve ilçe başkanlığı konumunda ki kişilerin bir kısmı bu hareketi Şehid Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu hayatta iken terketmiş, bir kısmıda şehadete ermesinden sonra BBP ile bağlarını koparmışlardır."

"HEM BBP`Lİ HEM DE MHP`Lİ ARKADAŞLARI SAYIN ERANTEP`LİNİN DAVETİNE İCABET ETMİŞLER, KATILMIŞLARDIR"

AK Parti adayı Erkoç'a BBP tarafından destek veriliyor şeklindeki açıklamaların partiyi bağlamadığının dile getiren Kıvrak şunları konuştu: "Cumartesi akşamı eski BBP`li ve Şehit liderimiz şahadete ermeden, liderimize Amerika'dan icazet alıp siyaset yapması yönünde telkinde bulunan ve Amerika'dan icazet alan ve 3 yıldır AKP`li olan sayın Erantepli`nin vermiş olduğu yemeğe hem BBP`li hem de MHP`li arkadaşları sayın Erantep`linin davetine icabet etmişler, katılmışlardır. Bu davette söz alan daha önce BBP'nin çeşitli kademelerinde görev alan Bekir Kılıç ve kendisiyle aynı fikirde olan kişilerin yapmış oldukları hiçbir açıklama BBP'yi bağlamıyor. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun şahadet sürecinde, Şehidimizin kanının AKP'nin üzerinde olduğunu beyan eden Bekir Kılıç, ne oldu da birden bire saf değiştirerek AKP'li oldu."

"BİZİM HİÇ BİR PARTİYLE GİZLİ VEYA AÇIK BİR İTTİFAKIMIZ, İŞBİRLİĞİMİZ YOKTUR"

"Bu davete icabet eden arkadaşların mesuliyeti BBP il ve ilçe teşkilatlarının sorumluluğunda olmadığı gibi, MHP`nin de sorumluluğunda değildir."  Şeklinde konuşan Kıvrak sözlerine şu şekilde devam etti: "Ancak bu davete icabet eden arkadaşların masumiyeti hiç bir siyasi ahlaka, toplum ahlakına ve basın ahlakına da ve aynı zamanda arkadaşlık hukukuna da yakışmayacak şekilde ''ülkücülerin Erkoç`a desteği'' şeklinde sunulmuş ve kullanılmıştır. Böyle bir şey söz konusu değildir. Biz BBP olarak bütün ilçelerimizde ve şehrimizde Allah`ın izniyle kendi adaylarımızla ve kendi amblemimizle yerel seçimlere katılacağız. Bizim hiç bir partiyle gizli veya açık bir ittifakımız, işbirliğimiz yoktur. Ne tabanda ne de tavanda böyle bir paslaşma dahi söz konusu değildir."

"AKP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CAMİAMIZA BİR DARBE DAHA VURMA GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTUR"

AK Parti Adayı Fatih Mehmet Erkoç'un söz konusu haberi servis ederek kendi camilarına darbe vurmak girişiminde bulunduğunu savunan Kıvrak şunları kaydetti:  "Şunu herkes bilsin ki, BBP 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Allah'ın izni ile 20 yıldır vermiş olduğu şerefli mücadeleyi Müslüman Türk milletinin desteği ile bayrağımızı çıkarabileceği en yüksek noktaya çıkarıp, çözülmekte olan iktidarın alternatifi olduğunu kanıtlayacaktır.Bu sebeple AKP Büyükşehir belediye başkan adayı, basına böyle bir haber servis ederek, camiamıza bir darbe daha vurma girişiminde bulunmuştur. Ne kadar kaygılansalar da BBP Kahramanmaraş'ta liyakatli adaylarıyla kazanmak için seçim meydanlarında, mecliste bulunan iktidar ve muhalefet partilerinden, milletimize daha çok, daha fazla ulaşarak bayrağı zirveye dikme yarışında onlardan geri kalmayacaktır."

"KİMSE MİLLETİMİZİ BALIK HAFIZALI SANMASIN"

İl Başkanı Ali Kıvrak basın toplantısında: "Bunu ifade ettikten sonra bir başka siyasi tutarsızlığı daha ifade etmek istiyorum. Hiç kimse bu milleti aptal yerine koymasın. Biz BBP olarak milletimizin irfanına her zaman güvendik, Allah`ın izniyle gene güveniyoruz. Kimse milletimizi balık hafızalı sanmasın. Belki kendileri hatırlamak istemeyeceklerdir ama milletimizin milli hafızası hatırlayacaktır. Bu itibarla kendilerine de hatırlatırım. Ülkücülük sadece MHP`de olur diyenlere hatırlatmak isterim. 1991 seçimleri sonrası kurulan DYP-SHP hükümeti içerisinde, şimdinin BDP`si o zamanın HEP`i olan partide SHP içerisinde idi. Sırrı Sakık, Hatip Dicle, Orhan Doğan ve Leyla Zana`ların olduğu ve Leyla Zana`nın da Kürtçe yemin ettiği bir hükümet ortaklığı idi ve o hükümete O zamanın MÇP`si de güven oyu vermişti." şeklinde konuştu.

Kıvrak: "BBP'nde siyaset yapma, onur ve şerefini yaşayan ve hiçbir fedakarlıktan kaçmadan, milletin vermiş olduğu vergilerden, hazine yardımı almadan siyaset yapan, kendi çocuklarının süt parasından, ailesinin nafakasından keserek siyaset yapmaya ve milletin sesi olmaya devam eden, tüm BBP'li kardeşlerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum." diyerek sözlerini bitirdi. (Fatih YALÇIN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

32.7° / 14.8°

Türkiye Kamu Sen Kahramanmaraş İl Temsilciliği’nden Basın Açıklaması

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”