Afşin Belediyesi yaşam standartalarını yükseltiyor
Gündem 20.12.2013 15:49:26 0

Afşin Belediyesi yaşam standartalarını yükseltiyor

Birçok soruna ve geçmiş yılların birikmiş problemlerine rağmen iyi bir 5 yıl geçiren Afşin Belediyesi maddi sıkıntılardan kurtulur kurtulmaz büyük bir hizmet atağına geçmişti.

Şehrin en büyük ve en işlek caddelerini baştan aşağı yenileyen Belediye buna ek olarak şehir meydanında da büyük değişiklikler yaptı. Asfalt, parke, kaldırım, sinyalizasyon ve ışıklandırmanın yanı sıra yeni duraklarda yerini aldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fazlı Aydoğan konuyla ilgili olarak; "Göreve başladığımızdan bu tarafa Afşin'imizi şehirleştirme yolunda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Öncelikle Belediyemizin iç kısmının düzenini gerçekleştirip gerekli araç ve gereçleri temin ettik. Şimdi artık bu çalışmalar bir uçtan verim vermeye başladı. Bunlardan en görünenlerden biri de Belediyemizin otobüs duraklarının yenilenmesi oldu. Bu duraklar gördüğünüz gibi Türkiye'nin her tarafında kullanılan modern şehirlerde görünen modelleri burada da uyguladık. Halkımız bundan böyle hem görüntü açısından bir güzellikle karşılaşacak, hem de yağışta, güneşte güzel bir durakta toplu taşıma aracını bekleyecek. Hayırlı olsun diyorum" ifadesini kullandı.

Aydoğan konuşmasının devamında ise; "Biz göreve başlarken Afşin'i yıldız şehir yapacağız diye beyan etmiştik. Alt yapısıyla, estetiğiyle, meydan çalışmasıyla, yeni yol açmalarla birlikte Afşin önümüzdeki yıllar içerisinde 500 dönüm rekreasyon alanının tamamını elden geçirdiğimiz de yine suyun gırağı diye tabir edilen Almaoku deresindeki yaptığımız çalışmalarla Afşin gerçekten yaşamaya değer, güzel yıldız şehirlerden bir tanesi olacak. Özellikle şehir kelimesini vurguluyoruz, özellikle Eshab-ı Kehf Şehri diyoruz, bunlar bugün çok mana ifade etmiyor olabilir halkımıza ama on yol sonra biliyorum ki insanlar bize teşekkür edecekler.  bu şehrin adına yakışan işler yaptığımız adını güzelleştirme yönünde verdiğimiz gayretlerden dolayı ben biliyorum teşekkür alacağız. belki bu gün bunu tam anlatamadık insanlarımıza, iş yapmaktan koşuşturmaktan yaptığımız işleri topluma takdim etmeye vakit ayırmadık ama inşallah yeni dönemde göreve devam ettiğimizde tüm halkımızla buluşarak yeni yaptığımız çalışmaları daha iyi takdim ederek anlaşılmasını sağlayacağız. Yine halkımızla birlikte el birliği yapıp Türkiye'nin en bilinen Eshab-ı  Kehf ‘i ile madenleri ile bakır madenleri ile kültürü ile doğal zenginliği ile en sevilen, en bilinen şehirlerden biri olacağız" dedi.(Murat KAVUN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.7° / 16.2°

Görgel: “Elbistan’a 5,5 Milyar TL’nin Üzerinde Yatırım Kazandıracağız”

Kahramanmaraş’ta Otodan Hırsızlık Yapan 3 Şahıs Yakalandı

Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Yakalandı

Kahramanmaraş’ta sahte reçete operasyonu

Akpınar, “Esnaf Kan Ağlarken Biz Gülemeyiz “

Yeni Geçici Çarşının Kurulumu Hızla Sürüyor

Cinsel İstismar Suçundan Hapis Cezası ile Aranan 2 Şahıs Yakalandı

KMTSO Başkanı Buluntu’dan Mücbir Sebep Çağrısı!

Başkan Görgel: “Şehrimizin 100 Yıllık İhtiyacını Karşılayacak Altyapı Yatırımı Kazandırıyoruz”

Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası ile Aranan 2 Şahıs Yakalandı

Kahramanmaraş’ta Karaca Ve Geyik Trofesi Kaçakçılığı Operasyonu

Ağustos Fuarının Etkinlik Takvimi Yayınlandı

KASKİ’de 6 Daire Başkanı Değişti

Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda 18 Mahallede Su Kesintisi Yaşanacak!

Kahramanmaraş’ta Zeytin tenekesine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi

Kahramanmaraş’ta Sahte İçki Operasyonu

Kahramanmaraş’taki 141 Bin Emekli İçin İmzalar Atıldı

Fırnız da ki Orman yangınına GEAK desteği

Kahramanmaraş’ta Huzur Operasyonları

Belediye Başkanı’ndan İnsan Hakları Beyannamesi !