AFŞİNDER Kaçar
Gündem 24.12.2013 16:45:57 0

AFŞİNDER Kaçar'ı konuk etti

Afşinder'in doğru bilgiyi birinci ağızdan dinlemek ve vekillerimizi daha yakından tanımak için başlattığı "Vekillerimizle Buluşuyoruz” projesinin bu ayki konuğu Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar oldu. Sayın Vekilimiz dernek girişinde

Toplantının yapıldığı Afşinder dernek merkezi hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla dolup taştı. Özellikle bayan hemşehrilerimizin çokluğu dikkat çekti. Ayrıca toplantıya Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Uyan, Maraşder Genel Başkanı Şaban Kurt, Türkoğlu Dernek Başkanı Cafer Parlak, Küçük Tatlar Dernek Başkanı Mehmet Barel, Elbistan Kullar Tatlar Dernek Başkanı Rüstem Kurt, Andırın Dernek Yönetimi, Tatlıder Dernek Yönetimi, Elbistan Elmuhay Vakfı Başkan Yardımcısı Uğur Yinanç bey ve diğer sivil toplum kuruluşlarının yönetim Kurulu üyeleri, İş Adamlarımız, tüm Kahramanmaraş' a gönül verenler katıldı.

Misafirlere Geleneksel hale gelen, özel hazırlatılan etli pilav, ayran ve baklava ikram edildi. Çaylar içilirken bir dernek klasiği olan yardımlaşma çekilişi sayın milletvekilimiz tarafından yapıldı. Çekiliş sonucu Yakup Çobanpınar ve Yakup Arslantaş ‘a hediyelerini sayın vekilimiz verdi. Programın açılış konuşmasını Afşinder Başkanı Ahmet ARDIÇ yaptı.

Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç konuşmasına Rahmetli Erdem Bayazıt ‘ı anarak Madalyalı şehrimizin ilk ve tek kadın Milletvekilini konuk etmekten duyduğu mutluluğu belirterek başladı. Konuşmasına Derneğimizin kuruluş amacını, kurulduğu günden bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında kısa bilgi verdi. Amaçlarının üyelerine köprü olabilmek, çevreye duyarlı olmak, derneğimizi, şehrimizi, değerlerimizi, Eshab ı Kehf imizi ve kültürümüzün tanıtılmasını sağlamak olduğunu söyledi. Yaptığımız Televizyon ve dernek programlarında bu amaçları gerçekleştirmek için çalıştıklarını anlattı. Son olarak sağlıklı yaşam için Helal ve Temiz Gıda konulu seminer verdiklerini, buradan yola çıkarak çevre için atık sıvı yağ, pil ve plastik kapak toplama kampanyası başlattıklarını söyledi. Toplanan gelir ile Nisan ayında Afşindeki Astım ve Kua hastaları için solunum cihazları alınıp Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi. Derneğimizin en yeni üyesi, bugün doğan Mehmet Ali Gökşen' e hoş geldin deyip anne, baba ve dedesini kutladı. Tüm katılımcılara Teşekkür Etti.

Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Mevlüt Uyan Bey de selamlama konuşması yaparak, burada memleket havası var, sizlerle olmaktan çok mutluyum. İmkânlarımız nispetinde tüm hemşehrilerimize kapımız açık sizlere hizmet etmek için elimizden geleni yapacağımıza emin olun dedi. Böyle bir programda bizleri bir araya getiren dernek Başkanımızı ve Yönetimini Tebrik ediyorum dedi.

Ak Parti Milletvekili Sayın Sevde Bayazıt Kaçar ise konuşmasına, uzun zamandır dernek başkanımız Ahmet Bey ile görüşüyoruz, program yoğunluğundan bu güne kısmetmiş. Gelmeden önce sıradan klasik bir dernek bekliyordum, ama gördüm ki siz yardımlaşma çekilişi, televizyon programları, sosyal faaliyetler, çevre ile alakalı işler ve dernekteki toplanan kalabalık beni çok etkiledi, umduğumun çok üstünde bir dernek buldum Başkan ve Yönetimini tebrik ediyorum dedi. Programın birinci bölümünde doğumdan Milletvekili oluncaya kadarki süreci ayrıntılı şekilde anlattı. Sonra Kahramanmaraş'a Ak Parti döneminde yapılan yatırımlar hakkında sektör sektör ayrıntılı bilgi verdi. Çalışmalarımızın büyük bir bölümünü gerçekleştirdik dedi. En büyük eksiğimiz olan tanıtım ve turizm noktasında Kara Lise adlı bir dizi film çekileceğini, zamanımız iletişim zamanı görsellik önde bu dizi sayesinde Kahramanmaraş daha çok tanınır hale geleceğini söyledi. Son bölüm olan soru cevap bölümünde hemşehrilerimiz merak ettiklerini sorup taleplerini ilettiler, kendisi soruları cevapladı ve birçok notlar aldı ilgileneceklerini söyledi. Ayrıca yeni doğan Mehmet Ali bebeğin gözlerinden öperim dedi.

Program sonunda AFŞİNDER "Vekillerimizle Buluşuyoruz" projesine katılan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sayın, Sevde Bayazıt Kaçar Hanımefendiye günün anısına Dernek Başkanı Ahmet Ardıç plaket takdim etti.  (Murat KAVUN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.4° / 13.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı