5M Migros
Gündem 12.02.2014 09:48:53 0

5M Migros'tan Sürpriz Kampanya

Gıda perakendesinde değişimlere öncülük eden, mağazalarından içeri giren her bireyin yaşam tarzına ve beklentilerine uygun yenilikleri Türkiye çapında tüketiciyle buluşturan Migros Grubu, Kahramanmaraş'ın ilk hipermarketi olan Kahramanmaraş 5M Migros mağa

 Perakende sektörünün öncü kuruluşu Migros Grubu, geçtiğimiz yıl Nisan ayında Kahramanmaraşlıları yepyeni bir alışveriş formatı ile tanıştırmıştı. 5500 m2'lik alanı ile Kahramanmaraş ilinin ilk hipermarketi olma özelliğini taşıyan 5M Migros mağazası, Kahramanmaraşlı tüketicilere farklı alışveriş deneyimleri yaşatmanın yanı sıra birbirinden özel kampanya ve fırsatlar ile de kazandırmaya devam ediyor.

 Kahramanmaraş'ın kurtuluş günü olan 12 Şubat tarihinde, Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club özellikli kartlarıyla tek seferde 30 TL ve üzeri alışveriş yapan Kahramanmaraşlılar, 5M Migros'tan anında %12 indirim kazanacaklar. Kampanya kapsamında Kahramanmaraş 5M Migros mağazasından belirlenen miktarda alışveriş yapanlar, 100 TL'ye kadar indirim kazanma fırsatı yakalayacaklar.

 Alışverişte eğlence ve rahatlığı, hiper ucuzlukla buluşturarak Kahramanmaraşlılara sunan 5M Migros, Kahramanmaraşlı tüketicileri yepyeni bir alışveriş deneyimi ile buluşturdu. 5M Migros'ta klasik reyon dizilimi bulunmuyor. Aile bireylerinin her birinin mağaza içinde geçireceği vakti daha eğlenceli ve keyifli hale getiren ‘Yaşam Alanları' ilk defa 5M Migros ile Kahramanmaraşlı tüketicilerle buluştu. Yaşam alanlarında herhangi bir ihtiyaç grubuyla ilgili tüm ürünler, belirli bir konsept içinde bir arada sergileniyor. Tüketiciler; Mutfak, Çocuk, Elektronik, Züccaciye, Banyo gibi yaşam alanlarında çok geniş bir yelpazedeki 30 binden fazla çeşit ürüne en uygun fiyatlarla sahip oluyorlar. Kahramanmaraş Piazza AVM'deki 5M Migros mağazası Kahramanmaraşlıların hem alışveriş yapıp hem de keyifli vakit geçireceği cafe, restaurant gibi sosyal alanları da içeriyor.

 KAHRAMANMARAŞLI KADINLAR 'MUTFAK' YAŞAM ALANINDA ARADIKLARI HER ŞEYİ BULABİLECEK

Kahramanmaraşlıların 5M Migros ile tanıştıkları ‘Mutfak Yaşam Alanı'nda mutfak masasından pratik, dekoratif, fonksiyonel, çeyizlik züccaciyeye kadar tüketicinin mutfakla ilgili aradığı her şey tüketicinin beğenisine sunuluyor.  5M Migros'ta hayata geçirilen ‘Yaşam alanı konsepti' ile değişik kategorilerdeki ihtiyaçları karşılayan ürünler birbirini tamamlayacak şekilde geniş bir yelpazede tüketiciye bir arada sunuluyor.

 ‘ÇOCUK' YAŞAM ALANI İLE ANNE BABALARA MÜJDE

Çocuk yaşam alanında bebeklikten çocukluğa kadar bakım, tekstil, araba koltuğu, puset gibi geniş ürün yelpazesi sunan Kahramanmaraş 5M Migros'ta sadece çocukların değil, ailelerin de büyük ilgiyle takip ettikleri en çok tercih edilen oyunlar, doğum günü kutlamaları için parti-dekorasyon ürünleri de bulunuyor. Ayrıca bez, mama, kozmetik, ayakkabı, oyuncak, giysi gibi çocukların en önemli ihtiyaçları da bu yaşam alanında anne babaların tercih ve beğenisine sunuluyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

34.3° / 16.9°

Türkiye Kamu Sen Kahramanmaraş İl Temsilciliği’nden Basın Açıklaması

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”