Pakdil; 21. Asır Türk Milletinin Asrı Olacaktır
Gündem 17.02.2014 10:06:39 0

Pakdil; 21. Asır Türk Milletinin Asrı Olacaktır

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde AK Parti Seçim Bürosu açılışında yaptığı konuşmada, "Bizim işimiz bu millete hizmet etmektir, gündemimiz sadece Türkiye'yi ayağa kaldır

Miting havasında geçen açılışta, AK Partinin tek gündeminin Türkiye'yi kalkındırmak ve millete hizmet etmek olduğunu belirten TPB Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, "Şimdi herkes bir hesap yapıyor. Şunu herkesin iyi bilmesi gerekiyor, herkesin bir hesabı varsa, Allah'ın da bir hesabı vardır. Biz bu millete hizmet için yola çıktı. Önümüze konulan tüm engellere rağmen yılmadık ve hizmet etmeye devam ettik. AK Parti döneminde yolu olmayan, suyu olmayan köy kalmadı. Şimdi yeni büyükşehir belediye kanunu ile diğer hizmetler yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Afşin Belediye Başkanımız şimdi mahalle haline gelen köylerimizin tüm sıkıntılarını bir bir çözeceklerdir" şeklinde konuştu.

"BİZİM SÖZÜMÜZ SENETTİR"

Diğer yapıların aksine AK Parti olarak 2002 yılından bu yana verdikleri tüm sözlerine yerine getirdiklerini ifade eden Pakdil, "Bizim sözümüz senettir.  Biz boş laf konuşmadık, konuşmayacağız da. Bu arada şunu da ifade etmek istiyorum, bu ülkede şimdiye kadar taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun. Biz yapılanları inkar etmeyiz" ifadelerini kullandı. Pakdil konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türkiye'nin önünü kesmek istiyorlar. Bunların hiçbirisine müsaade etmeyeceğiz. Siz bizleri desteklediğiniz sürece, biz bu ülkeye, bu ülkenin güzel insanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdi, (AK Parti'nin oyunu nasıl aşağıya çekeriz) diye planlar yapıyorlar. Bizim tek hedefimiz, gayemiz ülkemizi ayağa kaldırmaktır. Şimdi şehirlerimizi bu genç kardeşlerimiz ayağa kaldıracak, hizmet kervanlarına yenilerini ekleyeceklerdir.

Birileri Türk milletinin kıyameti gelsin, istiyorlar. Kim ne yaparsa yapsın içinde bulunduğumuz asır Türk milletinin asrı olacaktır. Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti, Cumhuriyetin 100. Yılında dünyanın en önemli ülkelerinden birisi olacaktır. Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideridir. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde daha da ileriye gidecektir. Sizler, 30 Mart'ta vereceğiniz destekle, vereceğiniz oylarla bu çınar ağacının kurumasına asla müsaade etmeyeceksiniz. Siz Ashab-ı Keyf diyarının insanlarısınız, gönül insanlarınız, biz sizden hep destek gördük, bu desteğinizi şimdi de istiyoruz. Sizlerden aldığımız yetki ile şehirlerimizi zirveye çıkacağız."

Afşin Seçim Bürosunun açılışına TPB Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Erkoç, Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Erdoğan, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Fevzi Kaynak ve vatandaşlar katıldılar.(Fatih YALÇIN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.3° / 10.2°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı