Gündem

Gündem Haberleri

Poyraz; Etkinliklerimize buyurun

Poyraz; Etkinliklerimize buyurun

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, bir dizi açılış ve tanıtım etkinlikleri düzenleyeceklerini ifade ederek halkımızı etkinliklere katılmaya davet etti.

Başkan Poyraz, çarşıların açılışından temel atma ve tanıtım programlarına ilişkin bir dizi etkinlik hazırladıklarına dikkat çekerek tüm halkı etkinliklere katılmaya davet etti.

Tarihi Çarşılar açılıyor

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz 19-28 Şubat 2014 tarihleri arasında bir dizi etkinlik gerçekleştireceklerini ifade ederek: "Halkımıza hizmetin en iyisini sunmaya çalışıyoruz. 19 Şubat 2014 tarihinde restorasyon çalışmaları tamamlanan çarşılarımızın açılışlarını gerçekleştireceğiz. 19 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 15.30'da Kapalı Çarşı'da gerçekleştireceğimiz açılışla Maraş Çarşısı(Suk-i Maraş) Bakırcılar, Semerciler, Suk-i Sultani ve Saraçhane çarşılarımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışımıza tüm halkımızı bekliyoruz" diye konuştu.

GÜNDÜZ TANITIM AKŞAM KONSER

Spora ve sporcuya destek olmayı kendilerine şiar edindiklerinin altını çizen Başkan Poyraz: "Belediye Basın Müşavirliğinden emekli gazeteci büyüğümüz Osman Sayın'ın adını verdiğimiz Osman Sayın Spor Salonu Tanıtım programımız 21 Şubat 2014 Cuma günü saat 15.30'da 12 Şubat Stadyumu altında yapılacaktır. Aynı günün akşamında ise saat 20.00'de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde Kahramanmaraş Belediye Konservatuarı Türk Müziği bölümünün sunacağı beraber ve solo türküler konserine tüm halkımızı bekliyoruz " diye konuştu.

TANITIM VE TEMEL ATMA TÖRENİ

Restorasyonu tamamlanan Mahmut Arifi Paşa Konağı için 24 Şubat 2014 Pazartesi günü saat 15.30'da Yörük Selim Mahallesi'nde tanıtım programı düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Poyraz: " Restorasyonu bitirdiğimiz tarihi konaklarımızdan birisi olan Mahmut Arifi Paşa Konağı Kahramanmaraş Etnoğrafya Müzesi olarak hizmet verecek. İçerisinde Maraş ev hayatını anlatacak şekilde dizayn edildi. Yani tipik bir Maraş ev hayatı nasıl ise orada onu bulacaksınız.

Bu arada 26 Şubat Çarşamba günü saat15.30'da Kültür Park temel atma törenimiz var. Kültür Park'ın temelini atacağız. Tüm halkımızın katılımını bekliyoruz" diye konuştu.

MARAŞ EL SANATLARI SERGİLENECEK

Restorasyon çalışması tamamlanan ve halk arasında Katiphan olarak bilinen Tarihi Cumhuriyet Han'da da çalışmaların tamamlandığını dile getiren Başkan Poyraz: "Cumhuriyet Hanımızı da yeniden hayata kazandırdık. İçerisinde Maraş El Sanatları sergilenecek ve aynı zamanda Yöresel Lezzetlerin sunulacağı güzel bir mekan oldu. Cumhuriyet Hanımızın tanıtım toplantısını da  28 Şubat 2014 Cuma günü saat 15.30'da yapacağız. Tüm halkımızın katılımını bekliyoruz" diye konuştu. (Murat KAVUN)






AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!