“Dulkadiroğlunu bu çağın Söğüt ve Domaniç
Siyasi 6.03.2014 16:58:59 0

“Dulkadiroğlunu bu çağın Söğüt ve Domaniç'i yapacağız”

Saadet Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Vahdet Sürücü Gönül Radyoda Özel Gündem Programında Mesut Bilal Buğday`ın sorularını cevapladı.

Kahramanmaraş İlçeleri eşit ve adil hizmet alamadığını söyleyen Saadet Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Avukat Mustafa Vahdet Sürücü şunları söyledi. "Oniki Şubat İlçesinde proje çalışması, alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapılırken, Dulkadiroğlu İlçesinin, alt yapı ve üst yapılarında problem yaşıyordu. Dulkadiroğlu bölgesi savaştan çıkmış gibi, sanki Gazze şehri gibi. Şehrin batı yakasında, düzenli planlı bir şehir yapılanması varken, maalesef Dulkadiroğlu ilçesi Ak Parti`ye en fazla oy veren yer olmasına rağmen, üvey evlat muamelesi görmüştür. Biz görevi teslim aldığımızda Dulkadiroğlu ilçesini Türkiye'de yüksek medeniyetin önemli merkezlerinden biri haline getireceğiz. İlçemizi bu köhne görüntüden kurtaracağız."

İhtiyaçların önceliğine göre hizmet yapacakları belirten Sürücü şunlara değindi. "Milli görüş genel seçimde iktidar olmadan önce, yerelde iktidar olmuştur. Bizler daha önce almış olduğumuz bir çok belediyede başarılı çalışmalar yaptık ve Türkiye'ye örnek olduk. Milli görüş belediyeciliğini tanıyanlar, bizim sözlerimizin havada kalan sözler olmadığını bilir.  Hala Dulkadiroğlu ilçesinde konteynırlarda eğitim gören çocuklar var. Oysa çocuklar, aynı kalitede okullarda okumalı, aynı kalitede eğitim almalıdır. Oniki Şubat İlçesinde ki çocukla, Dulkadiroğlu ilçesindeki çocuk aynı imkana sahip olmalıdır.

Kadınlara yönelik projelerini anlatan Sürücü şunları söyledi. "En önemli projelerimizden biride "Kadın dinlenme mekanları" dır. Özellikle kadınlarımızın ev dışında kullanacağı özgür sosyal alanları yok.  dışarıda iken Abdest alacağı, çocuğunun zaruri ihtiyaçlarını karşılayacağı bir mekan, kendi aralarında toplantılarını, nişan ve düğünlerini yapacağı bir mekan yok. Kadın dinlenme mekânları ücretsiz olarak, hanım kardeşlerimizin hizmetinde olacak. Dulkadiroğlu'nu sadece Kahramanmaraş`ın değil, Türkiye'de yüksek medeniyetin önemli merkezlerinden biri haline getireceğiz. Dulkadiroğlu İlçemizi Bu Çağın Söğüt Ve Domaniç'i Yapacağız. Dulkadiroğlu İlçesini Türkiye'de ki ilçelere örnek ve öncü hale getireceğiz.  Bunun içinde gece gündüz Aşk, vecd ve imanla çalışacağız.

Proje bedelini ucuzlatacağız. Gariban vatandaş köyden gelmiş ev yapacak. Daha işin başında proje bedeli olarak 10 bin lira para isteniyor. Zaten adamın elinde olan parası o kadar. Sınırlı imkanlara sahip kişilerden, proje bedeli ve vergi daha fazla alınmakta. Ve bu yüzden vatandaş mağdur olmaktadır. İnşallah biz geldiğimizde, imkanları artırıp, proje bedellerini ve vergiyi azaltacağız. Herkesin imkanına göre vergi alacağız."

Sürücü: "Biz, lider üzerinden oy avcılığına çıkmıyoruz. Proje üreterek yola çıkıyoruz. Proje üretemeyen kişiler, lider üzerinden politika üretirler."dedi. (Fatih YALÇIN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.3° / 10.2°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı