Mahçiçek; Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz

Ak Parti Oniki Şubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlandı.

Mahçiçek; Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz

Yazılı yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı. ''Bütün imkansızlıklara rağmen düşman karşısında gösterilen efsanevi direniş Türk tarihine altın harflerle yazılmıştır.18 Mart 1915 günü Türk tarihinde Çanakkale zaferi olarak kutlanır ve aynı zamanda şehitlerimizi anma günü olarak idrak edilir. Bugün; Türk'ün ulusal savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümünü kutlamanın ve mukaddes vatanımız için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin şehitler günü'nü idrak etmenin onurunu ve gururunu yaşamaktayız.

Çanakkale Zaferi ile birlikte, şehitler günü olarak da kutladığımız bu anlamlı zafer gününde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla hatırlıyoruz. Aziz şehitlerimiz yattıkları yerlerde şunu hissetmelidirler ki; temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak müdafaa ve muhafaza edilecektir''

 Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere onları her şeyi ile destekleyen aziz Türk milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.



1

Kahramanmaraş’ta Otodan Hırsızlık Yapan 3 Şahıs Yakalandı

2

Kipaş Tekstil, İnovalig Türkiye Yarışmasında İlk 5’te

3

Görgel: “Tüm Hemşehrilerimizi TEKNOFEST Heyecanını Yaşamaya Bekliyoruz”

4

Akpınar, “Pazar Günü Bertize Herkesi Davet Ediyorum,”

5

Görgel’den İbrahim Sarı’ya Teşekkür Belgesi