Ünal, Güvenlik güçlerine yapılan saldırıyı kınadı

Ünal, Güvenlik güçlerine yapılan saldırıyı kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ünal Ateş Niğde'nin Ulukışla ilçesinde uygulama yapan güvenlik güçlerine yapılan saldırıyı kınadı.

Ateş mesajında, "Hain saldırı sonucu şehit olan 1'si asker 1'i polis, 2 güvenlik görevlimize ve 1 vatandaşımıza Yüce Allah'tan (c.c) rahmet diler, başta aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Teşkilatımıza ve aziz Türk milletimize başsağlığı ve sabır niyaz ederim.

Seçimden önce bunların yapılıyor olması çok düşündürücü. Ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen birileri var. Bunlar gerçekten üzüntü verici. Bu ülkenin her zamankinden daha çok birlik bütünlük ve kardeşliğe ihtiyacı var. Milletimiz uyanık olmalı bu tür oyunlara gelmeyeceğiz. Bu olayları çıkarmak isteyenler bizim sabrımızı sınamasınlar.. Biz bu seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesini arzu ediyoruz. Bu anlamda ülkede kaos yaratmak isteyenleri lanetliyor, şehitlerimize ve vatandaşımıza Yüce Allah'tan (c.c) bir kez daha rahmet diliyorum." (Murat KAVUN)



Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı
Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspor’a Tebrik Mesajı