Gündem

Gündem Haberleri

Gönül Dostları Kermesi Açıldı

Gönül Dostları Kermesi Açıldı

Gönül Dostları Derneği'nin ihtiyaç sahipleri yararına düzenlediği kermesin açılışı törenle yapıldı.

Kermesin açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, TÜMSİAD Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Adnan Toprak ve davetliler katıldı.

Şeyhadil caddesi üzerinde açılışı gerçekleştirilen kermeste elde edilen gelirler ihtiyaç sahipleri için kullanılacağı açıklandı.

Gönül Dostları Derneği Başkan Yardımcısı Bünyamin Karacı açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Kermesimiz hayır sahipleri ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi buluşturmaktadır. Bu toplumu kaynaştıran bir unsurdur. Ürün toplayanlar ile ürün verenleri Allah Teala'ya karşı yapacakları niyet doğrultusunda ecirlerine ulaşacaktır. Hayır sahiplerine derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Hayır sahibiyle hayrı alanın, toplayanın, burada satın almak vasıtasıyla onlara yardımcı olanın, aynı ecre veya niyeti ölçüsünde daha fazla ecre ulaşacağını belirtmek istiyorum. Hayra vesile olanla hayrı yapanın aynı mükafatı alacağı bir gerçektir."

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek, kermes gezildi. (Murat KAVUN)





Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı