Serintepe'de ‘Kutlu Doğum' yemeği ikramı

Serintepe

Kahramanmaraş'ın Serintepe Mahallesi'nde bulunan Çakmakçı Said Camii'nde 25 Nisan günü Cuma namazını müteakip ‘Kutlu Doğum' haftası nedeni ile geleneksel yemek ikramında bulunuldu.

Serintepe'nin genç ve gayretli muhtarı Ramazan Gürbak'ın, Camii Derneği Başkanı Mustafa Demir ve Camii İmamı İbrahim Armut ile birlikte organize ettiği yemeğe, protokol mensupları ve davetliler ile vatandaşlardan oluşan yaklaşık 500 kişiden fazla bir kalabalık katıldı.

Kahramanmaraş Müftüsü Muhammed Gevher'in kıldırdığı Cuma namazı sonrasında cami avlusunda hazırlanan masalarda davetlilere; ‘döğme pilavı, nohut yahni ve ayrandan' oluşan yemek ikramı yapıldı.

Onikişubat metropol ilçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil ve yardımcıları, Tarım İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halit Uğur, AK Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan ve bazı parti yöneticileri, belediye birim müdürleri ve meclis üyeleri, basın mensupları, mahalle muhtarları, çok sayıda davetli ile vatandaş, yemek sonrasında Müftü Gevher'in yaptığı şükür ve bereket duasına hep bir ağızdan ‘Amin' diyerek ‘Fatiha' okudu.

Geleneksel hale gelen etkinliğin bu yıl beşincisini yaptıklarını belirten Muhtar Ramazan Gürbak, davete icabet ettiklerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. (Murat KAVUN)












Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı