Kocatepe`nin Anneler Günü Mesajı ve Huzur Evi Ziyareti

İyiliğin, şefkatin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin "Anneler Günü”nü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kocatepe`nin Anneler Günü Mesajı ve Huzur Evi Ziyareti

En değerli varlığımız olan annelerimiz bizleri dünyaya getiren, yaşama hazırlayan ilk öğretmenimizdir. Bizim için her türlü fedakârlıkta bulunarak, sevgi, şefkat ve merhametini bizden esirgemeyen annelerimizin hakkını ödemek elbette mümkün değildir. Anneliğin önemi Peygamberimiz tarafından ‘cennet anaların ayağının altındadır' sözü ile en veciz şekilde ifade buyrulmuştur. Hayatımız boyunca yanı başımızda istediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizi yılda bir gün değil yılın her gününde, hak ettikleri saygı, iltifat, sevgi ve güler yüzü fazlasıyla gösterilerek hayır dualarını almalı, onları kırıcı, incitici tavır ve davranıştan uzak durmalıyız. 

 Bu vesileyle, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.



1

Kahramanmaraş’ta Otodan Hırsızlık Yapan 3 Şahıs Yakalandı

2

Kipaş Tekstil, İnovalig Türkiye Yarışmasında İlk 5’te

3

Görgel: “Tüm Hemşehrilerimizi TEKNOFEST Heyecanını Yaşamaya Bekliyoruz”

4

Akpınar, “Pazar Günü Bertize Herkesi Davet Ediyorum,”

5

Görgel’den İbrahim Sarı’ya Teşekkür Belgesi