Emekli Derneğinden Üyelerine Büyük Kolaylık
Gündem 22.05.2014 09:56:12 0

Emekli Derneğinden Üyelerine Büyük Kolaylık

Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi, Hayat Hastanesi ile yaptığı anlaşmayla üyelerine sağlık alanında büyük kolaylık sunacak hizmeti başlattı.

Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Mehmet Nalbantbaşı, yapılan anlaşma ile kayıtlı bulunan 4 bin 262 üyenin ve bakmakla yükümlü oldukları kişilerin bu kolaylıklardan yararlanacağını açıkladı.

Emekliler Derneği ile Kahramanmaraş Hayat Hastanesi arasında yapılan anlaşmaya göre hastanenin muayene için hiçbir ek ücret ek almayacağını aktaran Nalbantbaşı, ameliyatlarda yüzde 30, yatak ücretinde de yüzde 25 indirim uygulanacağını kaydetti.

"EMEKLİ YAŞLIDIR, YAŞLI İNSAN HASTADIR, İLAÇTAN ÇOK İLGİYE İHTİYACI VARDIR"

Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi ile Hayat Hastanesi arasında yapılan anlaşmanın üyelerin hayatını kolaylaştırmak için atılan önemli bir adım olduğunu dile getiren Başkan Mehmet Nalbantbaşı yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Emeklilerimizin hayatını kolaylaştırabilmek için bir çağrıda bulunduk. Kahramanmaraş Hayat Hastanesi çağrımıza ilk cevap veren oldu ve ilgilenerek duyarlılık göstermiştir, kendilerine teşekkür ediyorum. Hiçbir ek ücret almadan dernek üyelerimize tedavide katkıda bulunacaktır. Derneğimize üye olan emeklilerimizin üye kimliğini göstererek ameliyatlarda yüzde 30, yataklarda yüzde 25 indirimlerinden yararlanacak. Hastanemiz bu konuda bize kolaylık gösterdi. Emekli yaşlıdır, yaşlı insan hastadır, ilaçtan çok ilgiye ihtiyacı vardır. Biz de bu ilgiyi hastanemizden bekliyoruz, ilgi en büyük tedavidir. Aynı zamanda bu indirimlerden emeklinin bakmakla yükümlü olduğu herkes faydalanabilecek. Yaptığımız anlaşma bir yıl süre ile geçerli olacaktır, her yıl yenilenecek."

"EMEKLİLERİMİZE HİZMET VERME KONUSUNDA KARARLIYIZ"

Hayat Hastanesi'nin kaliteli ve özverili hizmet anlayışıyla hastalara yakın ilgi gösterdiğini dile getiren Hastane Müdürü Okan Yiğit, emeklilere yönelik başlattıkları yeni çalışma hakkında şunları ifade etti: " Yenilenen iç mimarisi ve hekim kadrosuyla Kahramanmaraş'ta özel hastanecilik sektöründe iddialı, kaliteli bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Bunun için de tabi hastanemize gelen her hasta bizim için değerli ve önemlidir. Sayın Başkanımla görüşmelerimiz sonucunda kendilerine nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda istişarelerimiz oldu. Emekliler bizim için önemli çünkü Türkiye Cumhuriyeti'ne, Türk halkına yıllarca emek vermiş, özveriyle çalışmış, ilgiyi ve değeri hak etmiş insanlardır, bizim için çok değerliler. Onlara hastanemizde verilen hizmetlerde nasıl bir kolaylık yaparız diye düşündük. Emeklilerden alınan 8 Lira ek fark ücretini hastanemiz almayacak. Başkanımın dediği gibi yatak ücretlerinden ve ameliyat hak paylarından ciddi oranda indirimler yaptık. Bu sözleşmemiz İnşallah 1 yıllık ama süre devamlı olacak, biz bu konuda kararlıyız, emeklilerimize hizmet verme konusunda kararlıyız. Onların saygıya sevgiye ihtiyacı olduğunu biliyoruz, hizmetimiz sadece rakamsal olarak değil, kendilerine göstermiş olduğumuz kaliteli hizmeti ve güler yüzü de bizden bulacaklar. İnşallah bu anlaşmanın bütün emekliler ve bizim için hayırlı olmasını temenni ediyoruz." (Murat KAVUN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.4° / 10.5°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı