Şampiyonluk Ödülünü Soma`ya Bağışladılar

Şampiyonluk Ödülünü Soma`ya Bağışladılar

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonasında birinci olduktan sonra kendilerine armağan edilen altınları Soma`ya bağışlayan Elbistanlı köy çocuklarını konuk etti.

Elbistan ilçesine bağlı Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ejder Nacaroğlu`nun nezaretinde Piazza`ya gelen 22 öğrenci, buz pistinde paten kaydılar, Crazy game bowling salonunda bowling oynadılar ve hep birlikte neşe içinde yemek yediler.

''Altın Yürekli'' öğrencileri konuk eden Rönesans Eğitim Vakfı`na teşekkür eden Beden Eğitimi öğretmeni Ejder Nacaroğlu, aynı yarışmada geçen yıl Türkiye üçüncüsü olduklarını hatırlatarak, ''Bu yıl daha çok çalıştık şampiyon olduk. İlk kez bir köy ortaokulu şampiyon oluyor. Bu bizim için onur verici'' dedi.

Öğrencilerinin şampiyonluk için sponsorların kendilerine armağan ettiği birer altını Soma`ya bağışladığını hatırlatan Nacaroğlu, ''Onların bu güzel yüreklerinin sesini duyan Piazza yöneticileri bizi buraya davet etti'' dedi.

Öğrencilerini kıt imkanlarla şampiyonaya hazırladığını anlatan Nacaroğlu, sponsorlarına da teşekkür ederek, amaçlarının köy okulundan milli takıma hentbolcu kazandırmak olduğunu kaydetti.İHA

Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı