Erkoç; “Afşin'e Kent Meydanı Yapıyoruz”

Erkoç; “Afşin

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin İlçesine kent meydanı yapım çalışmalarını devam ettiğini söyledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde yürütülen çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Afşin'de Kent Meydanı düzenleme çalışmalarına ilişkin görüşlerini dile getiren Başkan Erkoç: Afşin Kent Meydanının üst yapı çalışmaları, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü personellerimiz tarafından yürütülüyor. Bu kapsamda toplamda 4500 m² büyüklüğündeki alanda öncelikle projesi çizilerek zemin etüdü ve toprak tesviye yapılıp bazalt döşeme işlemine geçildi. Bahse konu alanda sırasıyla yeşil alanlar, meydan çeşmesi, dinlenme ve gezinti alanları yapılacak" dedi.

Öte yandan Kent Meydanı çalışmalarının tamamlanması ile Afşin'in güzel bir meydana kavuşacağını ifade eden Başkan Erkoç: "Kent Meydanı çalışmalarının tamamlanmasıyla Afşin'de; resmi törenler, bayram törenleri, kutlamalar, konserler vs. etkinliklerinin yapılacağı ve halkımızın oturup dinlenebileceği modern bir meydana kavuşulmuş olacak" diye konuştu.



Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”