AK Parti`den Kongre Süreci Açıklaması

Türkoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından kongre süreci ile ilgili açıklamada bulunuldu

AK Parti`den Kongre Süreci Açıklaması

AK Parti Maçka İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, parti binasında gerçekleştirilen toplatıda yaptığı açıklamada, mahallelerde ve ilçelerde yapılacak olan delege seçimleri ve sonrasındaki süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şen, AK Parti`nin demokrasiye, milletin değerlerine, ülkenin birlik ve beraberliğine gösterdiği sadakatle darbe kurallarını, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirdiğini belirtti.

AK Parti ile ülkenin siyasi tarihi boyunca yapılmaz ve yapılamaz denilen bir çok hizmetin halka sunulduğunu anlatan Şen, ''Hayaller gerçek oldu. Ülkemizin ve insanımızın gelecek ümidini pekiştirdi. Memleketimizin çehresini değiştirdi. Ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma, adaletten emniyete kadar her alanda ülkemize ve insanımıza yakışır hamleler ortaya koydu. Başlatılan, bitirilen ve hala devam eden büyük projelerle insanımıza haklı bir özgüven kazandırdı. Ekonomimiz büyüdü, Türkiye bölgemizde ve dünyada itibarlı ve güvenli bir ülke haline geldi'' dedi.

AK Parti Birinci Olağanüstü Büyük Kongresiyle, ülkesine ve dünyaya ortak akılla birlikte istikrara, güvene ve büyük hedeflerine olan vazgeçilmez bağlılığının mesajını verdiğine işaret eden Şen, AK Parti'nin yeni hedefinin 5. olağan kongre süreciyle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, millete söz verilen  2023, 2053, 2071 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmak olduğunu sözlerine ekledi.AA



1

Kahramanmaraş’ta Otodan Hırsızlık Yapan 3 Şahıs Yakalandı

2

Kipaş Tekstil, İnovalig Türkiye Yarışmasında İlk 5’te

3

Görgel: “Tüm Hemşehrilerimizi TEKNOFEST Heyecanını Yaşamaya Bekliyoruz”

4

Akpınar, “Pazar Günü Bertize Herkesi Davet Ediyorum,”

5

Görgel’den İbrahim Sarı’ya Teşekkür Belgesi