Okay, İspanyada İncelemelerde Bulundu

Okay, İspanyada İncelemelerde Bulundu

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY, Türkiye Belediyeler Birliği'nin desteği ile Tarihi Kentler Birliği'nin düzenlemiş olduğu tarihi yapıların günümüz hizmetine sunulması proğramı kapsamında İspanya'ya gitti.

Başkan OKAY, Tarihi Kentler Birliği'nin, Kayseri'de düzenlenen olağan genel kurulunda Tarihi, doğal ve kültürel dokunun korunması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması çalışmalarında yurtdışında örnek teşkil eden İspanya'nın tarihi yapıları ile meşhur olan Sevilla, Granada ve Cordoba kentlerinde incelemelerde bulundu.

16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ile birlikte İspanya'ya giden Necati OKAY "Kahramanmaraş ın sadece Türkiye için değil, Dünya için de önemli bir tarihi kent olduğunu, Anadolu'da çok eski devirlerde kurulmuş şehirlerden biri olan Maraş'ın, çeşitli târihî hâdiselere sahne olduğunu, Sümer, Hitit, Asur medeniyetlerinin merkezi olan şehrin Selçuklu ve Osmanlı yapıları ile kültür ve sanat yapı müzesi gibi olduğunu ve ilimiz tanıtmak için ellerinden gelen bütün gayreti göstererek tanıtıma önem verip hem ilimizin tanıtımını yaparken hem de gelecek kuşaklara büyük bir miras bırakacak çalışmalara başladıklarını, Dulkadiroğlu belediyesi olarak isimlerine yakışan tarihi çalışmalara hız vereceklerini" dile getirdi.


TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!