Metropol ilçe müftüler göreve başladı
Gündem 10.11.2014 11:06:37 0

Metropol ilçe müftüler göreve başladı

Kahramanmaraş 12 Şubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir İle Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğüne Atanan İsmail Günay Göreve Hızlı Başladılar.

Kahramanmaraş Din Gönüllüleri Ve Görevlileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Metropol İlçe Müftülerine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular. Sıcak Ve Samimi Bir Ortamda Geçen Ziyarette İlçe Müftüleri Camia İçin Yapacakları Çalışmalar Hakkında Dernek Yönetimiyle Bilgi Alış Verişinde Bulundular.

12 Şubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir Çalışmalarında Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Birlikte Diyanete Güzellik Katmaya Çalışacaklarını Belirtti.  Müftü Demir konuşmasında; "Tabi ki burası benim memleketim. Çocukluğumuz buralarda geçti. İnsanı da coğrafyası da yabancı değil. Bu nazik ziyeretinizden dolayı teşekkür ediyorum."

Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay İse Kahramanmaraşlılara görevlilerimizle beraber omuz omuza hizmet etmekten onur duyacağını belirtti. Müftü Günay; " Dulkadiroğlu ilçemizde hizmetlerimiz aynı şekilde rabbimizin müsaadesi, gücümüzün kuvvetimizin yettiğince din görevlilerimizin de el birliğiyle güzel hizmet evermeye çalışacağız."

Ziyarette Kaharmanmaraş Din Gönüllüleri Ve Görevlileri Dernekl Başkanı Şevket Bozdoğan da bir konuşma yaptı. Başkan Bozdoğan konuşmasında İlçe Müftülerine yeni görevlerinde başarı diledi.

Ziyarette Din Gönüllüleri Ve Görevlileri Derneği başkanı Şevket Bozdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Armut, Salih Tabak, Cemal Geyik, Mehmet Fındık, İsmail Dut, ile Diyanet Tv den Hacı Ali Güneçıkan da hazır bulundu.

Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay öz geçmişi;

04.04.1955 tarihinde Kütahya İli Gediz İlçesinde dünyaya geldi. İlkokulu 1967 yılında Manisa Alaşehir Piyadeler Kasabasında bitirdi. İki yıl Manisa Karaköy Kuran Kursunda okudu. Bu arada özel hocalardan Arapça dersi aldı. 1976 yılında Konya İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Uşak Ulubey İlçesi Omurca Köyünde Kuran Kursu Öğreticiliği yaptı. 1980 yılında İzmir Yüksek İslam Enstitüsünden(Dokuz Eylül İlahiyat Fakültesi) mezun oldu.1981-1985 yılları arasında Antalya Kaş Müftülüğü, 1985-1989 yılları arasında Hollanda da Din Görevlisi olarak görev yaptı. 1989 yılında Yurtdışından dönünce Aydın Söke Vaizliği, 1990-2001 yılları arası Aydın Germencik Müftülüğü, 2001-2008 yılları arası Aydın Kuşadası Müftülüğü görevlerinde bulundu. 26.09.2008 tarihinde Kırklareli Lüleburgaz İlçe Müftülüğüne atanan İsmail GÜNAY,  2014 yılı Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü olarak görev yapmaktadır. Evli 2 çocuk babasıdır...

12 Şubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir Öz geçmişi;

1956 yılında Kahramanmaraş` ın Göksun İlçesi / Bozhüyük köyünde doğdu. İlkokulu Kayseri' nin Sarız ilçesinde okudu. K.MARAŞ İmam Hatip Okulu Birinci devre mezunu iken 1974 tarihinde K.MARAŞ' ın Pazarcık ilçesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı.

İmam-Hatip Lisesini K. Maraş` ta (Batıpark Camiinde) göreve devam ederek 1979 yılında bitirdi. Yüksek öğrenimini 1984 de Erciyes Üniversitesi (Kayseri) İlahiyat Fakültesinde yine göreve devam ederek bitiren DEMİR K.Maraş / Göksun ilçesinde dört yıl K.Kursu Öğreticiliği yaptı.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam-Hatiplik, Müezzinlik ve Kur ` an Kursu öğreticiliği görevlerinde bulunan DEMİR; 1990 yılında HAKKÂRİ/ Beytüşşebap, ilçe Müftüsü olarak atandı.

Ardından ŞANLIURFA/ Siverek, ADANA /Kadirli ilçelerinde yedi yılı aşkın Müftülük görevinde bulundu. Kadirli Müftülülüğü görevini yürütmekte iken 1996 yılında HOLLANDA` ya uzun süreli Din Görevlisi olarak gönderildi.

Burada dört yıllık görevini tamamlayarak 15.01.2001 tarihinde Osmaniye İli Kadirli İlçe Vâizi olarak Türkiye ye döndü. 24.08.2001 tarihinde ADANA İli Kozan İlçe müftülüğüne atandı.

Kozanda 7 yıl görev yapan DEMİR 19 Ağustos 2008 tarihinde yeni kurulan Adana Çukurova ilçe müftülüğüne atandı.

2014 tarihinde Kahramanmaraş İli 12 Şubat ilçesine atandı.

Askerliğini Yedek subay olarak K. Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yapan DEMİR evli ve dört çocuk babasıdır. (MURAT KAVUN)

 

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.2° / 14°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı