Başkan Erkoç Türkoğlu`nda
Gündem 19.11.2014 20:10:10 0

Başkan Erkoç Türkoğlu`nda

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, mesaisinin büyük bir bölümünü ilçelerde geçirmeye devam ediyor.

Başkan Erkoç, "Halkımızın teveccühü ile göreve gelmiş hizmet erleriyiz. Halkımıza hizmeti severek, aşkla ve şevkle yapıyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu`nda Büyükşehir Belediyesi`nin gerçekleştireceği projeleri inceledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yatırım değerlendirme ve inceleme gezisi için Türkoğlu'na gitti. Başkan Erkoç'u Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş makamında bir süre ağırladı. Başkan Okumuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türkoğlu'nda yapımı devam eden mesire alanına gerçekleştirilen inceleme gezisine, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un yanı sıra Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Eroç'un sık sık ilçelerini ziyaret ettiğini belirten Başkan Okumuş, ilçelerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç'a teşekkür etti.

Erkoç: Türkoğlu yeni cazibe merkezi olacak

Türkoğlu'nda yol ve park bahçelerle ilgili çalışmaların yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçelerin standartlarının yükselmesinin önemine değinerek, "Büyükşehir statüsü ile birlikte ilçelerimizle koordineli bir şekilde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet kalitesi ile hizmet miktarının artması bizim temel hedefimiz" dedi.

Erkoç açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: " Büyükşehir belediyesi meclis üyelerimiz ve Türkoğlu belediye başkanımız ile birlikte yatırımları yerinde görme fırsatı bulduk. Burası çok güzel bir park alanı inşallah burayı Türkoğlu'na yakışır bir mesire alanı haline getiriyoruz. Dinlenme alanları, spor alanları, yürüyüş yolları ile burası Türkoğlulu vatandaşlarımızın daha rahat nefes alacağı bir yer olacak. Yaklaşık 95 dönüm bir alan burası. Yazın sıcağından bunalan vatandaşlarımız inşallah burada daha ferah ortamda dinlenme imkânı bulabilecek. Türkoğlu'na taziye evi yaptık sayın başbakanımız açılışını gerçekleştirdi. Şimdi vatandaşlarımızın hizmetinde. Türkoğlu'nun giriş ve çıkış yollarını yapıyoruz. Türkoğlu Belediye Başkanımızla omuz omuza vererek ilçemizin ihtiyacı ne ise yapmak için gayret ve çaba gösteriyoruz. Türkoğlu ilçemiz her şeyin en güzeline layık. 5 yıl içerisinde Türkoğlu'nun çehresinin nasıl değiştiğini herkes görecek. Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman bey'e de çok teşekkür ediyoruz. Osman Bey her zaman çok gayretli bir belediye başkanımız. Bu işi de bizim gibi severek aşkla şevkle yapıyor. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız devam edecek. Ortak projelerimizle Türkoğlu'muzu daha güzel hale getireceğiz. Türkoğlu lojistik merkezi inşaatı başlıyor. Önemli bir taşıma merkezi olacak. Organize sanayi bölgesi hızlı bir şekilde yükselecek. Böylelikle Türkoğlu yeni cazibe merkezimiz haline gelecek."

"Yolları da elden geçiriyoruz"

Büyükşehir Belediyesinin Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç; "Ekiplerimiz bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle şehir merkezine bağlı olan Yeşilyöre yolu çok önemli, burayı da genişleteceğiz. Adana yolundan gelen insanlar buradan şehir merkezine ulaşabilecekler. Şehirle Türkoğlu artık iç içe girdi. Bizde bir bütün olarak düşünüyoruz. Ve bu yolu ana arter olarak yapacağız''.

Başkan Okumuş: "Büyükşehir her zaman yanımızda"

İlçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise: "Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu'muzu şereflendirdiler. Büyükşehir belediyesi önderliğinde İlçemize bir ekip olarak hizmet ediyoruz. Biliyoruz ki Büyükşehir Belediyemizin kapısı bize her zaman açık. İncelemede bulunduğumuz bu mesire alanı inşallah mart-nisan ayına yetişecek ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu bölgede yeşil alan eksikliği vardı. Bu parkla bu ihtiyacımızı gidereceğiz. Desteklerinden dolayı büyükşehir belediyemize ve sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Türkoğlu büyüyen bir ilçe… Gelecekte daha da hızlı büyüyecek… Büyükşehir belediyemizle birlikte gerek alt yapı gerekse konut sektöründe çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ başkanımızla görüştük. Büyükşehir belediyemizde imarını tamamladıktan sonra TOKİ'nin yapacağı konutlarla ilçemizin konut ihtiyacını da gidermiş olacağız. Adana- Kahramanmaraş yolu üzerindeki refüj çalışmaları devam ediyor. Türkoğlu Belediye binası ve hükümet konağı projesinde de çalışmalarımız sürmekte. Bu vesileyle bizlere her zaman kapısını açan, bizleri hiçbir zaman boş göndermeyen, Türkoğlu'na hizmet noktasında bizle birlikte gayret gösteren ve bugün ilçemizi onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç'a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Düğünde buzağı hediye edildi

Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastane...

Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşa...

SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne...

Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gaziler...

Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev B...

Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı

Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"

Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sı...

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Te...

Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş z...

Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’...

Geben Vadisi Artık Milli Park!

Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle ...

Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz K...

Başkan Hanifi Toptaş’tan Kahramanmaraş İstiklalspo...

Büyükşehir, İstiklalspor’un Şampiyonluk Yolculuğun...

Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Gençlik Merkezi

Nurhak’ta Tatlar ve Yeni Mahalle’yi Karayoluna Bağ...

Ergonomik Çalışma Masası ile Konforlu Çalışma Alan...

TUSAŞ Yatırımında Sona Gelindi

“Altı Üstü Bilinç” adlı oyun büyük beğeni topladı

KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi

Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kira...

Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı

Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu ol...

Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiril...

Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte in...

Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sa...

KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş m...

Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler P...

Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor

Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu gelec...

Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluşt...

Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda ...

İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalı...

Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sek...

HG Hospital basın mensuplarını misafir etti

Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş ...

Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek

Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası İle Aranan Şahıs Yak...

Kurtuluş Bayramı Coşkusu İstanbul’da Devam Etti

Kadın Emeği Festivalle Taçlandı

Türkoğlu Dostluk Platformu’ndan istişare ziyaretle...

HG Hospital Kahramanmaraş büyük törenle hizmete aç...

KMTSO Başkanı Buluntu'dan "Kurtuluş Bayramı" mesaj...

Kahramanmaraş’ta sahte altın operasyonu

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş KSÜ Rek...

Dora: “Fiziki Yeniden Yapılanmanın Yanında Sosyal ...

Asrın Felaketinin Yıl Dönümünde Kapıçam’a Ücretsiz...

Şehit Yakınları Yedikuyular’da Ağırlandı

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Resul Arsl...

8 Numaralı Toplu Taşıma Hattının Güzergâhında Deği...

Şehit Hakan Akdere Gündüz Bakımevi açıldı

Belediye Ekipleri, Kaybolan Ziynet Eşyalarını Bulu...

Başkan Toptaş’tan 48 spor kulübüne 1,5 milyon TL’l...

“7 Güzel Adam” Sahne Alıyor

Büyükşehir’in YKS Kampı Gençleri Bekliyor!

Yedikuyular’a Haftanın Her Günü Toplu Taşıma Sefer...

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığından İl genel...

Kahramanmaraş’ta Cep Telefonu Hırsızlığı yapan şah...

Kahramanmaraş’ta Kadın Girişimciliğinin Sembolü Kİ...

KSÜ Oto Ekspertiz Merkezi’nin Açılışı Gerçekleştir...

Toptancılar Sitesi’nin Temelleri Atıldı

KMTSO Başkanı Buluntu’dan Çalışan Gazeteciler Günü...

Büyükşehir, DOĞAKA’nın Destekleriyle 3 Yeni Yatırı...

Büyükşehir’in Tiyatro Okulu ‘Sahne Maraş’ Perde Di...

İhtisas Akademi Açılış Lansmanı ve Dersi KSÜ’de Ge...

31.9° / 11.8°

Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”

KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi

İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret

Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı

Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti

Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı

Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”

Kahramanmaraş’ta Hapis Cezası İle Aranan Şahıs Yakalandı

Kurtuluş Bayramı Coşkusu İstanbul’da Devam Etti

Türkoğlu Dostluk Platformu’ndan istişare ziyaretleri

KMTSO Başkanı Buluntu'dan "Kurtuluş Bayramı" mesajı

Kahramanmaraş’ta sahte altın operasyonu

Asrın Felaketinin Yıl Dönümünde Kapıçam’a Ücretsiz Seferler Düzenlenecek

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığından İl genelinde operasyonlar

Kahramanmaraş’ta Cep Telefonu Hırsızlığı yapan şahıslar yakalandı

Toptancılar Sitesi’nin Temelleri Atıldı

KMTSO Başkanı Buluntu’dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kahramanmaraş’ta Sentetik Hap Ticareti Şüphelisi 4 Kişi Yakalandı