Borç Yapılandırmasına Hafta Sonu da Devam Edilecek

Borç Yapılandırmasına Hafta Sonu da Devam Edilecek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde devam eden borç yapılandırma çalışmalarının hafta sonu da devam edeceği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada,: "11 Eylül 2014 tarihli ve 29116 sayılı Mükerrer Resmi Gazetede yayınlanan bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili 6552 sayılı Kanuna istinaden Belediyemize Su, Emlak ve Çevre Temizlik borcu olan vatandaşlarımız borçlarını yeniden yapılandırabileceklerdir.

Borç yapılandırma başvuru süresi 1 Aralık 2014 Pazartesi günü sona ereceğinden 29 Kasım 2014 Cumartesi ve 30 Kasım 2014 Pazar günleri de belediyemizce başvurular alınacaktır. İlgililere ilanen duyurulur" denilerek bu hafta sonunda da mesaiye devam edileceği belirtildi.

Bu göre borç yapılandırmasından faydalanmak isteyen vatandaşlar bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri de belediyeye müracaat ederek borçlarını yapılandırabilecekler.



Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek