Aydın, Hizmet Belediyeciliğinin gecesi gündüzü olmaz

Aydın, Hizmet Belediyeciliğinin gecesi gündüzü olmaz

Göksun Belediyesi, ilçede etkili olan kar yağışı ve tipi sonrasında ilçe merkezindeki ana arterlerde kar kaldırma çalışmasına başladı.

Yüksek kesimlerde 2 metreyi, ilçe merkezinde ise 40 santimetreyi geçen kar yağışı ve tipinin durması ile ana arterler ile kavşak noktalarında kar temizleme ve kaldırma çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliğine bağlı ekipler çalışmalarına gece de devem etti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, yaptığı açıklamada, insan odaklı hizmet belediyeciliği yaptıklarını ve belediyecilik anlayışlarında gece-gündüz kavramı olmadığını söyledi.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte 10 iş makinesi ve 23 kişilik ekiple yol açma çalışmalarına başladıklarını dile getiren Başkan Aydın, şunları kaydetti:

"Yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de beş gündür şiddetli kar yağışı ve zaman zaman tipi yaşanıyor. Kar yağışının başladığı andan itibaren mücadeleye başlayan ekiplerimiz mesai kavramı olmadan aralıksız çalışarak, Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerle işbirliği içinde en uzak mahallemize varıncaya kadar yol açma çalışması yapıyor. Ekiplerimiz ulaşıma kapalı olan uzak mahallelerimizin yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor."

İlçe merkezindeki ana arterlerde herhangi bir aksaklığın yaşanmadığına işaret eden Başkan Aydın, açıklamasına şöyle devam etti:

"Diğer taraftan ilçe merkezimizde de ilk günden itibaren ana arterler ile hastane, sağlık ocağı ve okul yolları öncelikli olmak üzere çalışmalarını yürüten ekiplerimiz, tüm cadde ve sokakları sürekli ulaşıma açık tuttu. Kar yağışı ve tipinin etkisini kaybetmesi ile birlikte kar kaldırma çalışmasına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliğimize bağlı ekiplerimiz, sabah saatlerinden itibaren İstiklal Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk caddesinde yürüttükleri kar kaldırma çalışmasına gece boyunca da devam edecek. Zaman zaman aksaklıklar olsa da anlayış gösteren vatandaşlarımıza ve gayretli çalışmalarından dolayı tüm ekibime teşekkür ediyorum." (FATİH YALÇIN)



Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi