Gazeteciler Bowling turnuvasında buluştu

Gazeteciler Bowling turnuvasında buluştu

Kahramanmaraş`ta görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının çalışanları, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından düzenlenen bowling turnuvasında buluştu. Piazza Crazy Bowling Salonu`nda düzenlenen t

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da turnuvaya Yorum Gazetesi adına katıldılar. Gazetenin imtiyaz sahibi Kerem Akçakale ile 4 kişilik takımı oluşturan başkanlar, turnuva öncesinde, AVM Müdürü Serbülent Tekinşen, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ve katılımcı gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel hazırlanan pastayı hep birlikte kestiler.

BASININ ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, pasta kesiminin ardından yaptığı konuşmada, basın mensuplarının görevinin önemine dikkati çekerek, "Gazeteciler, bizim mesai arkadaşlarımızdır. Her zaman bizimle beraberler. Bizim çalışmalarımızdan toplumu haberdar etmektedirler" dedi.

Erkoç, basının demokrasinin gür sesi olduğunu belirterek, "Bundan dolayı da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü önemsiyoruz. Kahramanmaraş'ımızın yerel ve ulusal basın temsilcileriyle nice günleri hep  birlikte böyle güzel etkinliklerle kutlamayı arzu ediyoruz" diye konuştu.

17 TAKIM KATILDI

Yoğun ilgi gören turnuvaya, Kahramanmaraş'ta Bugün, Manşet, Memleket, Yorum, Akşam Postası, Objektif, İhlas Haber Ajansı, Doğan Haber Ajansı, Kent Gazetesi, Kahramanmaraş Gazetesi, Özgür Haber, Kahramanmaraş Haber, İstiklal, Radyo Fresh, marasaktuel.com, Nehaber ve Son Haber gazeteleri katıldı. Her takım, 4 kişilik ekipten oluştu.

ŞAMPİYON GAZETECİLER

İstiklal Gazetesinin birinci, Kent Gazetesi'nin ikinci, Memleket Gazetesinin üçüncü, Bugün Gazetesinin ise dördüncü olduğu turnuvada, objektiflere renkli görüntüler yansıdı. Çalışan Gazeteciler Günü'nde bir araya gelme fırsatı bulan gazeteciler, hoşça vakit geçirdiler.

Tüm katılımcılara Piazza AVM yönetimi tarafından çeşitli hediyelerin verildiği turnuva sonunda dereceye giren takımlar, kupanın sahibi oldular. Turnuvanın birincisi İstiklal Gazetesi'ne kupasını Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, ikinci olan Kent Gazetesine Piazza AVM Müdür Yardımcısı Ali Kuloğlu, üçüncü olan Memleket Gazetesi'ne ise ödülünü AVM Müdürü Serbülent Tekinşen verdi. (FATİH YALÇIN)



Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden