Başkan Okay, hizmeti yerinde inceledi
Gündem 20.01.2015 12:12:59 0

Başkan Okay, hizmeti yerinde inceledi

Dulkadiroğlu'na bağlı Söğütlü, Ekberoğlu, Sivricehöyük, Kapıçam, Tevekkeli ve Öksüzlü mahallelerini karış karış gezen Belediye Başkanı Necati Okay, yapımı devam eden ve tamamlanan hizmetleri yerinde inceledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Büyükşehir yasasıyla birlikte köy statüsünden mahalleye dönüşen Söğütlü, Ekberoğlu, Sivricehöyük, Kapıçam, Tevekkeli ve Öksüzlü'yü ziyaret etti. Özel Kalem Müdürü Mehmet Dündar ve Fen İşleri Müdürü Ali Üzüm'ün de eşlik ettiği gezide Başkan Okay, devam eden ve tamamlanan hizmetleri bizzat inceledi.

İlk olarak Söğütlü mahallesini gezen Başkan Okay, burada yapımı tamamlanan parke, asfalt, kanal döşemesi ve mahalle giriş menfezi çalışmalarını kontrol etti. Bölgede bulunan mezarlıkta gerçekleştirilen çalışmaları da inceleyen Başkan Okay, mahalle muhtarından ve halkından detaylı bilgi aldı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Okay, Söğütlü mahallesi için acil olan sorunları çözüme kavuşturduklarını ifade ederek, "Bundan sonraki süreçte mahallemize kalıcı bir eser yapmak için çalışacağız" dedi.

Söğütlü mahallesinden Ekberoğlu mahallesine geçen Başkan Okay, burada da Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmaları inceledi. Mahallede kilit parke çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Okay, mahalle caminin iç düzenlemesini yaparak vatandaşın daha rahat bir ortamda ibadet etmesini sağlayacaklarını belirtti.

Ekberoğlu mahallesinin ardından üçüncü durağı olan Sivricehöyük mahallesini gezen Başkan Okay, burada yaptığı incelemenin ardından vatandaşlara belediye hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Bölgeye yapılan hizmetlerin devam edeceğini kaydeden Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Dulkadiroğlu belediyemize bağlı mahallelerimizi karış karış geziyoruz. Hangi mahallemizin ne eksiği varsa tespit ediyor ve  ekiplerimizi yönlendirmek suretiyle o eksiklikleri gideriyoruz. Sivricehöyük mahallemizi çok şükür kilit parke taşlarıyla donattık. Şimdi sırada okulumuzun bahçesine güzel bir park yapmaya geldi. Çocuklarımızın oynayarak güzel vakit geçirebileceği bir alanı Sivricehöyük mahallemize kazandıracağız. Şuan ki yapılan hizmetler mahallelerimiz için en acil olanlarıydı. Bundan sonraki süreçte de alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla kalıcı hizmetlerimiz mahallelerimizle buluşacak." dedi.

Daha sonra, Kapıçam mahallesinde yapımı devam eden kilit parke taşı döşemesini, yol genişletme çalışmalarını ve yapımı devam eden mahalle camiini de inceleyen Başkan Okay  buradaki eksikliklerin tespit edilmesini ve giderilmesini istedi.

Başkan Okay, son olarak da Tevekkeli ve Öksüzlü mahallelerini gezdi. Burada da Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Başkan Okay, vatandaşlarla sohbet ederek onların şikayetlerini dinledi. (FATİH YALÇIN)

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.7° / 10.6°

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Sakarya’da Fetö/Pdy Suçundan Aranan Şahıs Kahramanmaraş’ta yakalandı