“Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedef 2023”
Siyasi 9.02.2015 16:47:02 0

“Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedef 2023”

Hukukçu, İnşaat Mühendisi, Araştırmacı-Yazar Serdar Erdoğanyılmaz düzenlediği basın toplantısında Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden olan Serdar Erdoğanyılmaz, hukukçu, inşaat mühendisi kimliğinin yanı sıra araştırmacı-yazar olarak da basın camiasının içinde bulunan bir kişi olarak biliniyor.

Özellikle bazı arkadaşlarının teşviki ile Milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini açıklayan Erdoğanyılmaz, vekil olarak seçildiği takdirde milletvekilliğinin nasıl olduğunu göstermek istediğini belirtti. AK Partiden milletvekili aday adayı olmasında Türkiye'de değişimi başlatan eski Başbakan yeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Teknik Üniversite mezunlarının görev almasının etkili olduğunu ifade etti.

''BEN DEĞİL BİZ DİYEREK KAHRAMANMARAŞ İÇİN EMEK VERİYORUZ''

AK Parti Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz toplantıda yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Benim yaşam felsefem Kahramanmaraş üzerine kurulmuştur. Bu şehir için ömrümüzü tüketiyoruz. Hep beraber kamu hizmeti yapıyoruz. Mühendis ve Hukukçu kimliğimle, İstanbul veya Ankara yerine memleketimi tercih etmemin tek nedeni bu şehirle aramızdaki sihirli bağdır. Kahramanmaraş'ta kamuda uzun yıllar çalışmış olmamın yanı sıra, yaptığım iş gereği bu kentin neredeyse ayak basmadığım bir yeri kalmadı. Yatırımlarımızı ve projelerini biliyor ve yakından takip ediyorum. Şehrimizin sorunlarını hep birlikte tartışıp çözüm yolları üretiyoruz. Mühendislik ve hukukçu alt yapımla teknik ve sosyal projeler üretip Kahramanmaraş`ı daha güzel günlere taşımak için ''Ben değil Biz'' diyerek emek vererek çalışmak istiyorum."

''KOMPLO TEORİLERİNE RAĞMEN, TÜRKİYE ADIM ADIM BÜYÜYOR''

Komplo teorilerine rağmen AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin lider ülkeler arasına girdiğini kaydeden Erdoğanyılmaz şu şekilde konuştu:"Türkiye, demokratik sisteme geçerken, önce rahmetli Adnan Menderes döneminde, sonrasında Rahmetli Turgut Özal döneminde kabuğunu yırtmaya başladı. Son 12 yıldan bu yana da Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafında başlatılan büyük değişimle de lider ülkeler arasına girdik. Komplo teorilerine rağmen, Türkiye adım adım büyüyor. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz müddetçe de büyümeye devam edeceğiz. Bu değişimi başlatan ve özel hayranlık duyduğum Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ekipte, Binali Yıldırım, Veysel Eroğlu, Taner Yıldız ve Fatma Şahin gibi İTÜ mezunları görev aldılar. Marmaray, Üçüncü Boğaz Köprüsü, Yeni İstanbul Havaalanı ve birçok dünya çapında eseri ve sosyal projeleri bu ekip başardı ve başarıyor. İşte bu noktada bir İTÜ mezunu İnşaat Mühendisi ve Hukukçu kimliğimle, bilgi birikimimle bu ekibe katılarak değişim sürecine katkı sağlayabilmek için AK Parti saflarında milletvekili aday adayı olmaya karar verdim."

''YENİ TÜRKİYE,YENİ GÜÇ, HEDEF 2023''

Hedef 2023 sloganıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibi arasında yer almak istediğini söyleyen aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz şu şekilde konuştu: "Ben de ''Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedef 2023'' sloganıyla, Kahramanmaraş ve ülkem için çalışabilmek amacıyla Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve yol arkadaşlarına katılmak istiyorum. Yüce Allah nasip ederse inandığım bu yolda birlikte yürüyeceğiz. Kahramanmaraş`ı ve Türkiye`yi 2023`e taşıyacak ekibe katılmak onurlu bir görevdir. Bu onura ulaşabilmek için AK Parti milletvekili aday adayı olarak yola çıkıyorum. Kahramanmaraş AK Parti Teşkilat mensuplarının bu düşüncemi öğrendiklerindeki sıcak yaklaşımları da beni teşvik etmiş olup, teşvikleri ve bundan sonraki yardımları için de şimdiden hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Aday olamasam da Yeni Türkiye yolunda kendileriyle birlikteliğimiz devam edecektir. İnşallah hep beraber bu şehre daha fazla hizmet etmemiz nasip olur.

SERDAR ERDOĞANYILMAZ  KİMDİR?

Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde doğan Serdar ERDOĞANYILMAZ, Maliye Memuru Kayahan Bey ve Kahramanmaraşlıların ebe annesi Lütfiye ebenin oğludur.

İlkokul sonrası Parasız Yatılı sınavında il birincisi olup Ortaokul ve Lise eğitimini  İstanbul Haydarpaşa Lisesi`nde yatılı olarak tamamlamıştır.

1976 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) İnşaat Fakültesi`ni bitirmiştir.

1986 yılında da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi`nden mezun olmuştur.

TRT genel kültür yarışmalarında Türkiye finalisti olarak Kahramanmaraş`ın tanıtımına katkı sağlamıştır.

Kahramanmaraş Köy Hizmetlerinde mühendis ve yönetici olarak çalışmıştır.

20 yıldan bu yana çeşitli yerel gazetelerde ve internet sitelerinde  köşe yazarlığı yapmakta olup yerel televizyon Aksu TV`de de Kültür,Turizm,Tanıtım ve Siyaset  içerikli programlar yapmaktadır.

Kahramanmaraş`la ilgili araştırma ve belgesel çalışmaları devam etmektedir. (FATİH YALÇIN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

37.5° / 20.2°

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nden Huzur uygulaması

Başkan Görgel: “Büyükşehir Olarak Kurban Bayramı’na Hazırız”

Kahramanmaraş’ta Uzay ve Havacılık Çağı Başlıyor

Türkiye Kamu Sen Kahramanmaraş İl Temsilciliği’nden Basın Açıklaması

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi