Kütükçü MHP
Siyasi 4.03.2015 14:43:38 0

Kütükçü MHP'den aday adaylığını açıkladı

Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, MHP il binasında aday adaylığını açıkladı.

Kahramanmaraş'ı şehri her yönü ile tanıyor ve sorunlarını biliyorum diyen Kütükçü şu ifadeleri kullandı.Yıllardır iktidar partisinin vekilleri de bunları söylediler fakat çözemediler. Milletin teveccühü ile iktidara gelip bu sıkıntıları çözeceğiz. İktidar vekilleri bu sorunları bilmelerine rağmen ellerinde iktidar gücünü kullanıp bu sorunları çözemediler. Gelin bu duruma hep birlikte dur diyelim. İktidar oyunu garanti görmediği yerlere bakın neler yapıyor. 6 iktidar vekili çıkaran yani %80'in üzerinde destek veren Kahraman şehrimiz hakkını aldı mı? Çıkan yasalar tamamen iktidarın kendini korumaya ve kendi gücünü arttırmaya yönelik. Suni gündem oluşturularak ülke gündemini değiştiriyorlar."

1 milyonun üzerindeki nüfusu ve ülke ekonomisine yaptığı katkı ile ülkemizdeki en önemli şehirlerden birisi olan Kahramanmaraş için işsizlik sorunu olmadığı söylenir diyen Kütükçü şunları söyledi. "Hatta iktidar vekilleri bu durumla övünürler. Ancak daha yeni 965 lira olan asgari ücretle yaşamanın zorluğundan bahsetmezler. Bu yüzden eğer nasip olursa mecliste ilk hedefim asgari ücret üzerinden alınan gelir vergisinin kaldırılması olacaktır.Ben Milliyetçi Hareket Partisinde siyasetin ana unsurunun ülküdaşlarım olduğunu düşünenlerdenim. İçinde ülküdaşlarımın olmadığı bir siyasete inanmıyorum."

Siyasetle ilgilenmeyen aydınları bekleyen sonuç, cahiller tarafından yönetilmeye razı olmaktır diyen Kütükçü şu ifadeleri kullandı. "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, gerideki cephenin suskunluğudur. Gerideki cephenin sesi olmaya ve halkımıza hakikati göstermeye mecburuz. Kutsal ve önemli gördüğüm adalet, hak ve hukukun yasalaştırıldığı TBMM'ye bu aziz milleti yeniden hak ettiği yere hak ettiği değere taşıyacak milletvekilliğine onurla, gururla MHP'den Kahramanmaraş aday adayı olarak huzurunuzdayım. Başbuğun vasiyeti kabul ettiğimiz, "Türk milletini çağlar üzerinden sıçratarak muasır milletler seviyesine çıkarmak" gayesi ile çıktığımız bu yolda dualarınıza talibim. Bu can ve bu ten bu yolda feda olsun. Akademisyen kimliğimle, birikim ve tecrübemle en önemlisi sizin desteğinizle çok değerli hizmetler yapacağıma inanıyorum."

Kütükçü: "Sözlerimi Genel Başkanımızın şu sözleriyle bitirmek istiyorum. Biz dünyanın en gözde ve en zorlu coğrafyasında yaşayan ve bundan sonra da yaşamak zorunda olan bir milletiz. Ne tarihimizi, ne coğrafyamızı ne de kimliğimizi değiştirme şansına sahibiz. Ama hep birlikte bu gerçeklerle daha güzel bir gelecek inşa edebiliriz.''dedi.

Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü son olarak özgemişini şöyle anlattı. " 1968 Kahramanmaraş doğumluyum. İlkokulu İstiklal ilkokulunda ortaokul ve liseyi ise Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Ankara Hukuk Fakültesinden 1990 yılında mezun oldum. Çeşitli üniversitelerde, asistan, yardımcı doçent, doçent ve profesör olarak çalıştım. Son olarak Gaziantep Zirve Üniversitesi dekanı iken görevimden istifa edip 2015 genel seçimlerinde MHP'den aday adayı oldum. Üniversite yıllarında, Fakültede, Ülkü ocaklarında ve Ülkü ocakları genel merkezinde Genel merkez muhasipliği ve Marmara Bölge Sorumluluğu görevlerini üstlendim.

Tarihi binlerce yıl öncesine dayanan bu özel şehir içinde doğup büyüdüm." (FATİH YALÇIN)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 16.7°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı