Dilipak Esnaf ve STK ziyaretlerine devam ediyor

Dilipak Esnaf ve STK ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mehmet Uğur Dilipak, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Güne yeni hal gezisi ile başlayan Dilipak daha sonra STK İmam Hatip Okulları Platformu il koordinatörü Mehmet Akpınar'ı ziyaret e

AK Parti Kahramanmaraş Aday Adayı Dilipak, ziyaretinde milletvekili olduğunda Kahramanmaraş'ta yapılacak olan çalışmalarını ve şehrin tüm sorunlarını hep birlikte el ele vererek çözeceklerini söyledi.

Mehmet Uğur Dilipak, aday adaylığı sürecine değinerek şunları söyledi: "AK Parti iktidarlarından bu yana sadece ülkemiz değil, vicdanlarımız, umutlarımız ve gelecek hayallerimiz de aydınlığa kavuşmuş ve millet iradesi hak ettiği yere gelmiştir. Bugün etrafımıza baktığımızda çocuklarımızın geleceğe daha umutla baktığını, gençlerimizin yaşadıkları ülkeyle gurur duyduğunu en iyi şekilde görebiliyoruz. Çünkü artık bu millet gerçekleri biliyor. Bu millet kimin hizmet ettiğini, kimin millet iradesine sahip çıktığını iyi biliyor. Ülkemiz için yapılan fedakârlıklar asla unutulamaz" diyen Dilipak, sözlerini şöyle noktaladı: "Biz bu güne kadar yaptığımız ziyaretlerimizde birlik beraberlik vurgusu yaparak, her şeyini borçlu olduğu kültür kenti Kahramanmaraş'a vefasını hizmet yaparak ödemek istiyorum. Her şeyimi borçlu olduğum kültür kenti şehrime vefa hizmeti yaparak ödemek istiyorum. Seçim çalışmaları kapsamında tüm mahalleleri dolaşacağız. Bütün hemşerilerimizle hasbihal edeceğiz. Sorunları not alıp çözümü noktasında gayret gösterip çaba sarf edeceğiz. Yeni Türkiye söyleminin ne demek olduğunu, 2023 Türkiye'sinin ne demek olduğunu ve Ak partinin neden 400 milletvekili ihtiyacının olduğunu anlattık. Onun için milletvekili olduğumda var gücümle şehrime ve halkına hizmet etme gayesi içerisinde olacağım" dedi. (MURAT KAVUN)

 



KSÜ’de “Doğu Türkistan Söyleşisi” düzenlendi
Canlı Hayvan Borsası’nda Kurban Satış Yerleri Kiralama İşlemi 15 Mayıs’ta Başlayacak
Başkentte Kahramanmaraş Rüzgârı
Tomsuklu OSB’ni̇n yeni̇ Başkanı Mustafa Buluntu oldu
Yeni Kahramanmaraş Stadyumu projesi hayata geçiriliyor
Gül; “Alın teriyle yükselen Türkiye’yi birlikte inşa ediyoruz.”
Nazlı Balduk İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu
SOGEM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimiyle Kapılarını Açtı
Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı