Siyasi 9.03.2015 11:53:39 0

''Kahramanmaraş'ıma Hizmet İçin Projelerimle Geldim''

Fehmi Kiraz, öncelikle 8 mart dünya kadılar gününü kutlarım.diyerek öncelikle annesinin kadınlar gününü kutladı.

Kiraz'ın Aday adaylığı açıklamasından önce konuşan İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, önce kadınların gününü kutladı, aday adaylarının kaliteli ve değerli isimlerden oluştuğunu belirterek, tüm aday adaylarına başarı dileklerini gönderdi.

Kahveci, Cumhuriyet tarihinin en buhranlı günlerinin yaşandığı şu günlerde, ülkenin ve Kahramanmaraş'ın MHP'ye ihtiyacı olduğunu belirterek, "İktidar durumdan vazife çıkartmakla meşgül. Hergün şehitlerimiz geliyor, uçaklarımız düşüyor. Devlet bölünme aşamasına gelmiş. Teröre verilen tavizler ne yazık ki tavan yapmış durumda. Bize ve size olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bu MHP'nin iktidara yürüyeceğinin, ayak seslerinin işaretidir" dedi ve son olarak da üç hilali şahikalara taşıyacaklarını iddia etti.

TÜRKİYE ZOR BİR DÖNEMEÇTEN GEÇİYOR

 Kiraz, neden aday adayı olduğunu açıkladı. "Türkiye zor günlerden geçiyor. Zor ve son dönemeç bu seçim. Gelmeden, aday adaylığımı açıklamadan önce, genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli ile görüştüm, projelerimi takdim ettim. Sevgili dostlar, ekonomide, siyasette, iç ve dış politikada sıkıntılar var. İktidar bu sıkıntıları daha da büyütüyor, sorunları azaltmak yerine büyütmeye çalışıyor, adeta yangına benzin döküyor. Soruyorum size, hayatımızdan memnun musunuz, mutlu musunuz? Ne yazık ki ülke kutuplaşmaya doğru gidiyor. Çoluk çocuklarımız geleceğinden endişe duyuyor, hepimiz de kaygılıyız.  Geleceğimiz ipotek altında. Üniter devlet konusunda sıkıntı had safhada. MHP olarak iktidar olduğunuzda, Güneydoğu halkıyla barış imzalayıp, onlara sahip çıkacağız" diye konuştu.

KAHRAMANMARAŞ SAHİPSİZ KALMAYACAK

Kiraz, yerel meselelere gelince, önce çürük olduğu halde 10 milyona yakın güçlendirme için paranın harcandığı 12 Şubat Stadyumuna değindi, paraların toprağa gömüldüğünü iddia ederek, iktidara geldiklerinde bunu yapanlardan hesap soracaklarını, çünkü Kahramanmaraş'ı sahipsiz bırakmayacaklarını duyurdu.

Tarımla ilgili üç büyük projesinden de örnekler veren Kiraz, bölgenin kalkınması adına ne varsa, iktidar olduklarında hayata geçireceklerine dair söz verdi, "Şunu herkes bilsin ki, MHP gümbür gümbür geliyor. Kahramanmaraş'ın yükselen sesi MHP olacaktır. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum" ifadesini kullandı.

FEHMİ KİRAZ KİMDİR?

 1971 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlkokulu Türkoğlu Hacıbebek Köyü'nde, ortaöğretimini Gazi Ortaokulu'nda, lise eğitimini Sütçü İmam Lisesi'nde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi'nde Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu.

2 yıl Kahramanmaraş Merkez Yaylaüstü ve Yusufhacılı köylerinde öğretmenlektin sonra 1998 yılından itibaren Tarım Bakanlığı Merkez Birimlerinde Ziraat Mühendisi olarak günümüze kadar büyük projelerde görev yaptı.

2001-2003 yılları arasında Genç Ziraat Mühendisleri Dernek Başkanlığı, 2008 yılından bu yana da tarımda köklü bir sivil toplum kuruluşu olan Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Genel Başkanlığını sürdürmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. (SEMA AKÇAKALE)

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

28.3° / 13°

Başkan Akpınar, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı