Kul: Arkadaşlarımla yarış içinde değilim

Kul: Arkadaşlarımla yarış içinde değilim

CHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Abidin Kul, "Değerli arkadaşlarım, ön seçim için aday adayları bir yarıştan ziyade tercih anlayışıyla sizlerle buluşmaktadır.”dedi.

Kul, yaptığı toplantıda şu ifadeleri kullandı. "Bizler ön seçimi bir tarafa bırakıp 8 Haziran'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar olmasını, 12 yıllık ülkemizin üzerindeki kara bulut gibi özgürlükleri yok eden, kadını aşağılayan, ağaçları katleden, özgürlükleri bir tarafa atan, hukuku ortadan kaldıran AKP gericiliğine ve faşizmine karşı kafa tutmak zorundayız."

Konuşmasına kendisini tanıtarak devam eden Kul, şunları söyledi. "1957 yılında Afşin ilçemizin Berçenek köyünde doğdum. İlkokulu kendi köyümde bitirdikten sonra Düziçi İlk öğretmen Okulu'na başladım. Öğretmen okulunu son sınıfta sürgün olarak gittiğim Trabzon Öğretmen Lisesi'nde tamamladım. Anadolu Üniversitesi Türkçe programını bitirdim. Ülkemizin çeşitli erlerinde 30 yıl öğretmenlik yaptım. Kuruluşundan beri üyesi olduğum Eğitim-Sen Örgütünde yönetim kurulu ve başkanlık görevlerinde bulundum. Meslek hayatım boyunca Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak laik, bilimsel ve demokratik eğitim için mücadele ettim. Demokrasi, özgürlük ve barış mücadelemi daha yükseklere taşımak için Cumhuriyet Halk Partisi'nden adayım."

Kul, neden aday olduğunu şu şekilde ifade etti.

"Kamu kaynaklarının yağmalanmasına,Kadın cinayetlerine ve cinsel ayrımcılığa,

Eğitimde gericiliğe, Atatürk devrimlerinin ve Cumhuriyet tasfiyesine, Ülke tarımının bitirilmesine, Sağlıkta piyasacılığa, Emek sömürüsüne, Hava kirliliği ve doğanın katledilmesine, Hukuksuzluklara, Yolsuzluklara, Yoksulluğa, Küçük esnafın eritilmesine dur demek için laik ve demokratik cumhuriyetin umudu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayıyım. (SAFA GAYRET)



Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!
HG Hospital basın mensuplarını misafir etti
Acil Durum Hastanesinin Mobilyaları Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden
Büyükşehir’den; 2 Bin 400 Yaşlıya Destek