“Katillerle bir gün hesaplaşacağız”
Gündem 25.03.2015 16:22:10 0

“Katillerle bir gün hesaplaşacağız”

Alperen Ocakları Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ‘Reisi' Furkan Sağır öncülüğünde 6 yıl önce hakkın rahmetine kavuşan Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmak için eski İl Özel İdaresi Binasının önünde basın açıklaması yapıldı.

"Parmakları çelikten yürekleri estergon demirden, Allah'ın davacısının davacısı Allah'a (c.c.) ve Resulüne (A. S. M) rabıtalı yüreğinde Tevhit özlemini sorgulayan yiğit alperenler öncelikle hepinizi selamların en güzeli olan Allah'ın selamıyla selamlıyorum, selamun aleyküm" sözleriyle başlayan Sağır, şöyle devam etti: "Bugün 25 Mart ömrünün aklı yetik geçen gülerinin hepsini milletine vakfeden darbeleri gören, işkence hanelerde çilenin âlasını çeken namlusunu milletine çeviren tankı selamlayan ve bütün bunlara rağmen devletine küsmeyen ben inandım ve inandığımın bedelini ödedim diyen Türk siyasi hayatında inandığı değerlerden zerre taviz vermeyen emredildiği gibi dosdoğru olan lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir seçim mitingi sonrası diğer bir seçim mitingine giderken helikopterinin haince keş dağlarına çarptırılarak koca kurdun haince çakallara yem edildiği gün."

Muhsin Yazıcıoğlu'nun şüpheli ölümünün suikast olduğunu vurgulayan Sağır, "Suikastın üstünden altı yıl geçmesine rağmen ve bu süreç içerisinde yetkili mercilerin bu olay bizim namus borcumuzdur demesine rağmen her şey sözde kalmıştır. Sözde kalmayı bırak mahkeme sürecinin ilerlememesine yönelik her türlü faaliyetlere girişilmiş ve dava dosyası hakkında takipsizlik verilecek kadar ileri gidilmiştir. Amma takipsizlik davanın asıl takipçileri tarafından sözde ve fiiliyatta karşılık bularak kaldırtırılmıştır. Bütün bunları yapanlar kendi siyasi emellerini gerçekleştirmek için Muhsin Başkan'ın adını kullanmaktan yaşasaydı o da desteklerdi demekten utanmamışlar ahde vefasızlığı bıraktık yüzleri bile kızarmamıştır. Partimize ve ocaklarımıza yönelik devlet eliyle operasyonlar yapmışlardır." dedi.

Sağır: "Muhsin Yazıcıoğlu'na suikast yaparak onun ve ömrü boyunca mücadelesini verdiği davanın önüne set çekmeye çalışanlar bilsinler ki Muhsin Yazıcıoğlu`nun Hoca Ahmet Yesevi`den, Şahı Nakşi Bend`den, Bedüizzaman`dan… aldığı ilhamla çırasını yaktığı Alperen Ocakları halâ buram buram tütüyor, tütecek ve dört bir yana dal budak salacak ve Türkü tarihten silmek isteyen bütün şer odaklarının nünde engel teşkil etmeye devam edecektir." dedi.

Sabırların tükendiğini belirten Sağır şu ifadeleri kullandı: "Sabrımız kalmadı bizi kelime oyunlarıyla algı operasyonlarıyla oyalamaya çalışmayın bu zamana kadar susmuşsak eğer bilinsin ki devletimize olan güvenimizdendir, edebimizdendir, töreyi bilmemizdendir. Amma unutmayın ki devletin olmadığı yerde görev ülkücü heyecanlı alperen ruhlu milletinin varlığını bölünmez bütünlüğünü ve istikbalini dert edinen Müslüman Türk Milliyetçilerine düşer. Bu dava dosyasına bu ilgisizlik ve partimize ve ocaklarımıza yönelik devlet eliyle operasyon devam ederse bu haksızlık ve zulmü sözle ve fiiliyatla engelleyici yetki gücü olan ama bunlara rağmen bizleri yani kire bulaşmamış ihanete ortak olmamış bu hareketi evlatlarını her zaman karşılarında bulacaklarını buradan ilan ediyorum."

Sağır, açıkalamasını İskipli Atıf Hoca'nın bir deyişiyle bitirdi: "Zalim ve katillerle elbet bugün değilse mahşerde hesaplaşacağız"

Açıklamanın ardından Alperen Ocaklarına yürüyen kalabalık olaysız dağıldı. (SAFA GAYRET)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18.9° / 6.1°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı