Filenin Edelerine Sanko Holding'ten destek geldi

Filenin Edelerine  Sanko Holding

Sanko Holding Bünyesinde Bulunan Çimko Çimento Filenin Edeleri Voleybol Takımımıza bu sezon göstermiş oldukları başarıdan dolayı Play-off öncesi hem maddi, hem manevi destek oldu.

Türkiye Voleybol 2. Liginde Göstermiş olduğu başarı ile adını Play-off'a Yazdıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı 14-15-16 Nisan Tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan Yarı Final maçlarına katılmaya hak kazanmıştı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Cemal Tanrıverdi ve Asbaşkan Bekir Kılıç Gaziantep Sanko Holdingi ziyaret ederek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor voleybol takımımıza destek veren Sanko Holding yönetim Kurulu Üyesi Adil Konukoğlu'na 46 numaralı İsminin yazılı olduğu forma hediye ederek göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Sanko Holding yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Sanko Holding Yönetim Kurulu üyesi Adil Konukoğlu; Biz Sanko Holding olarak her zaman spor'a ve sporcuya destek veriyoruz. Çünkü gençlerimizi sokaktaki kötülüklerden uzak tutmanın en iyi yöntemlerinden bir tanesi spordur.  Bölgemiz takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Ankara'da yapılacak olan Play-off müsabakalarında mücadele etmeye hak kazanmışlardır.  Sanko Holding Olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımıda bu sezon göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyor hemde maddi destek olarak, Ankara'da yapılacak olan müsabakalarda Filenin Edelerine başarılar dilerim. Dedi.

 



Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı