Kutlu Doğum DSİ Camii'nden start aldı

Kutlu Doğum DSİ Camii

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe Müftülüğüne bağlı DSİ Camiinde yapılan bir programla Kutlu doğum haftası start aldı.

Kutlu Doğum Haftası'nın 2015 yılı ana temasının 'Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı' olarak belirlendi.

DSİ 20. Bölge Müdürlüğü İçerisinde Bulunan DSİ Camiinde Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Programa ilgi yoğun oldu. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in Dünyaya Teşriflerinden Dolayı K.Maraş'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başlarken, DSİ Camiinde Cuma Namazında Mevlidi Şerif Okutuldu.

DSİ Bölge Müdürlüğü Ve Cami Cemaati'nin De Katkılarıyla özenle hazırlanan Etli Pilav Ve Ayran namaz çıkışında cemaate İkram edildi.

DSİ 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın Yapılan Etkinlikleri Değerlendirdi Ve Hayırlara Vesile Olmasını Diledi.

Kendisinin de Eski DSİ Çalışanı Olduğunu Kaydeden Kaski Genel Müdürü Mustafa Altınok İse Bu Tür Etkinliklerin Devam Etmesini İstedi.

DSİ Camii İmam Hatibi Hafız Aziz Yenice ise Yapılan Kutlu Doğum Etkinliğinin Birlik Ve Beraberliğe Vesile Olmasını Diledi. Hafız yenice, Kutlu Doğum Haftası'nın 2015 yılı ana temasının 'Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı' olarak belirlendiğini ifade etti.(HABER MERKEZİ)



AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”
Andırınlılar Büyükşehir’in İftar Sofrasında Buluştu
Aksu ve Karşıyaka Mahallelerini Birleştiren Yolda Kaldırım Çalışması
İlk İftarı Milli İrade Meydanı’nda Birlikte Yapalım!
Marfi Otomotiv, Türkiye İkinciliğiyle Otomotiv sektöründeki gücünü kanıtladı!