Başkan Erkoç Onikişubat muhtarlarını dinledi

Başkan Erkoç Onikişubat muhtarlarını dinledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Muhtarları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un Mado Sarayı'nda verdiği kahvaltıya; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, Genel Sekreter Yardımcıları Murat Demir, Hüseyin A ğır, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altınok, Genel Müdür Yardımcıları Ahmet Esin, Mustafa Uzunlar, Murat Kayıoğlu ile diğer ilgililer ve muhtarlar katıldı.

Kahvaltıda muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehirle birlikte bir bütün şehir olduklarına dikkat çekerek şehrin her noktasına hizmet verdiklerini söyledi.

Başkan Erkoç burada yaptığı konuşmada: "Hepinizin bildiği gibi büyükşehirle birlikte bütün şehir olduk. Şu anda şehrimizin her noktasına hizmet gidiyor. Biz yola çıkarken her noktaya hizmet sloganıyla çıkmıştık. Şu anda ilimizin bütün ilçelerinde büyükşehrin hizmetlerini görmek mümkün . Hizmetler nasıl gidiyor? Hem büyükşehir belediyesi tarafından hem de ilçe belediyemiz tarafından hizmetler devam ediyor. Su, kanalizasyon, yağmurlama hattı gibi alt yapı çalışmalarında da hizmetler KASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülüyor.

Bugün burada sizlerle bir araya gelmemizin sebebi mahallenizde yaşadığınız sıkıntıları sorunları birinci ağızdan dinlemek ve bu sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunmak. Andırın, Pazarcık, Dulkadiroğlu ilçelerimizdeki muhtarlarımızla da bir araya geldik. Davetimize icabet eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Erkoç'un konuşmasının ardından Onikişubat İlçesi mahalle muhtarları mahallelerine ilişkin sıkıntı ve sorunları dile getirdiler. (HABER MERKEZİ)



Sular Sağlık’tan Anlamlı Ziyaret
Elmalar’ın İçmesuyu Sorununa 15 Milyonluk Yatırım
Zeytin Üretimine Değer Katacak Seminer Büyük İlgi Gördü
TKDK'DAN Döngel'e İlk Turizm Desteği
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. KSÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğrencileriyle Kariyer Buluşmasında Bir Araya Geldi
İstiklal’in Minik Yüreklerinden Türk Polis Teşkilatı’na Anlamlı Ziyaret
Hilmi Çalkaya, Kahramanmaraş İnşaatçılar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Madalya Günü Coşkusu Kıraç Konseriyle Taçlandı
Pazarcık ilçe emniyet müdürü vefat etti
Onikişubat Belediyesi’nden Ramazan ayında gönüllere dokunan hizmetler
Sümbüllü Kavşağı – Batı Çevre Yolu Bağlantı ile Sanayi Kavşağı projelerinde ilk adımlar atıldı
KMTSO Geleneksel İftar programı ve genişletilmiş meclis toplantısı gerçekleştirildi
Ekinözü’nde Gönül Sofrası Kuruldu, Yeni Müjdeler Paylaşıldı
Bölgenin en büyük eğlence merkezi açılıyor
Görgel ‘Hedefimiz, Kahramanmaraş’ın içmesuyu geleceğini garanti altına almak”