Tarih: 22.05.2015 13:50

Ceyhan amatörlerle zirve yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Büyük sıkıntılar yaşamasına rağmen sezono ligde kalarak bitiren Kahramanmaraşspor`da büyük altyapı  hamlesi başladı. Spor Akademisini kuran ve öğrenci kayıtları başlayan kırmızı-beyazlılar da Başkan Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş Amatör liglerde mücadele eden takımların kulüp başkanları ile bir araya geldi. Amatör spor kulüpleri federasyonu yönetimi ve kulüp başkanlarının katıldığı Amatörler Zirvesine Kahramanmaraşspor yönetimi de katıldı.

Amatörler zirvesinde konuşan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, ''Biliyorsunuz Kahramanmaraşspor`u devir aldığımız günden bu yana zorlu bir süreci geride bıraktık. Takım hedeflediğimiz gibi ligde kaldı. Şimdi diğer projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Kahramanmaraş 1 milyonun üzerinde nüfusu olan bir şehir. Yani ortaya çıkarılamayan büyük bir potansiyel var. Sizler hayatınızı Amatör spora harcadınız. Bu şehir sizlere çok şey borçlu. Yıllardır çok zor şartlarda, imkansızlıklarda kendi şehrinizin çocuklarına hizmet ediyorsunuz. Geçmişte Kahramanmaraşspor ile ilgili ne tür sorunlar yaşadınız bilmiyorum ama size yeni bir dönemin başladığını müjdeliyorum. Artık Kahramanmaraşspor emektar Amatör spor kulüplerine hak ettiği değeri verecek. Ben her fırsatta yanınızda olacağım. Her fırsatta elimden geldiği kadarda destek olmaya çalışacağım. Burası Kahramanmaraşspor Store ve Kahramanmaraşspor tesisleri sizlerin emrinde. Ne zaman isterseniz, ne zaman ihtiyacınız olursa kullanabilirsiniz. Canınınız ne zaman isterler tesislere gelebilirsiniz. Kahramanmaraşspor sizlerin de kulübünüz. Ve bu gemiyi birlikte yürütmeliyiz''dedi.

ALTYAPI HAMLESİ BAŞLADI

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Spor Akademisini kurduk. Kız-Erkek basketbol ve futbol branşlarında eğitim verecek. Bu sayede daha iyi yetiştirilmiş sporculara sahip olmak istiyoruz. Amacımız hem spor kulübümüzün transfer bağımlılığını ortadan kaldırmak hem de profesyonelde oynayamayacak oyuncularımızı da amatör spor kulüplerimiz de değelendirmek. Böylece hem profesyonel takımımız hem de amatör takımlarımız daha donamımlı. Daha eğitimli oyuncularla mücadele edecekler. Yetiştirdiğimiz oyuncuları hem kendi kulüplerimizde oynatmak hem de transfer ederek Türkiye`nin dört bir yanında 46 numaralı formayı taşıyan çocuklarımızın olmasıdır. Şuanda Ahmet Şahbaz ve Ömer Kahveci`den daha üst liglerde oynayan oyuncumuz yok. Bu oyuncularımız da PTT 1. Ligde mücadele ediyorlar. Süper Ligde oynayacak oyuncular yetiştirmemiz lazım. Bunun içinde Kahramanmaraşspor altyapısı, Amatör takımlarımızın altyapısı ile iç içe olmalı. Bizler Kahramanmaraş Amatör liglere değil Akademi Liglerinde oynayacak oyuncular çıkaracağız. Burada kendi memleketimizin çocukları oynayıp daha büyük ligler için hazır hale gelecekler''diye konuştu. (SERDAR BURSALI)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —