Tarih: 29.05.2015 09:29

“Artık Kahramanmaraş`a giden yolumuz kısaldı”

Facebook Twitter Linked-in

Çitil, seçim çalışmaları kapsamında, Afşin Belediye Başkanı Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve yönetim kurulu üyeleriyle Afşin ilçesinde Atatürk Caddesi`ndeki esnafları ziyaret etti.

Çitil, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Afşin`de seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

Afşin`de birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti`nin başarısı, Türkiye`nin istikrarı için yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Çitil, Türkiye`de istikrarın devamı için Afşin halkının tercihinin AK Parti`den yana olduğunu, bunu gezilerinde gözlemlediğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın Kahramanmaraş ziyaretini de değerlendiren Çitil, bu ziyarete Afşin`den de yoğun katılım olduğunu belirtti.

Mahşeri bir kalabalıkla Kahramanmaraş`ta Cumhurbaşkanı Erdoğan`ı karşıladıklarını dile getiren Çitil, şunları kaydetti:

''Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Afşinlilere selamlarını iletti. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyorum. Cumhurbaşkanımız, Kahramanmaraş`a kazandırılan 1 milyar 658 milyonluk 69 eserin toplu açılışını gerçekleştirdi. Ulaştırma Bakanlığının 588 trilyon yatırımla Kahramanmaraş-Göksun 6. Bölge Hudut Yolu tamamlandı. Artık Kahramanmaraş`a giden yolumuz kısaldı. Afşin, Elbistan ve Göksun gibi kuzey ilçelerimizin il merkezine ulaşımı kolaylaşmış oldu. Bu hizmetlerin kazandırılmasında emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum.'' (AA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —