TÜFAD Efsaneleri Ödüllendirdi
Gündem 9.07.2015 10:00:10 0

TÜFAD Efsaneleri Ödüllendirdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şubesi Kahramanmaraşlı futbol antrenörlerini önceki gün düzenlenen iftar programında buluşturdu. Hayatının büyük bir bölümünü amatör futbola adayanlar ödüllendirildi.

Hasan Kolcuoğlu Restoran'ta gerçekleştirilen iftar yemeği ile antrenörler bir araya getirildi. Yeni sezonla ilgili görüş alış verişinde bulunuldu ve amatör takımların durumları değerlendirildi. Çok sayıda antrenörün katıldığı iftar yemeği son derece keyifli bir ortamda gerçekleşti. İftar sonrasında bir konuşma yapan TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak, antrenörlerle böyle bir organizasyonda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

"FUTBOL EMEKTARLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ"

Kahramanmaraşlı antrenörlerin kendilerini geliştirmesi ve mesleğinde daha faydalı olması için TÜFAD olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmek için gerekli çalışmaları yapacaklarını anlatan Çanak, eğitim seminerleri düzenleyerek bu düşünceyi eyleme dönüştüreceklerini kaydetti.Geleneksel olarak düzenlenen iftar programında yılın onuru ödüllerini de sahiplerine veren Çanak, Yılın onur ödülünü Kemal Tepebaşı, Vedat Paköz, Murat Kapuçam'a veren Çanak, her iki üç isimin de futbola yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek Kahramanmaraş futboluna emek verenlere ödül vermek istediklerinin altını çizdi.

VEDAT PAKÖZ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Kahramanmaraşspor'un profesyonel lige adım atmasıyla birlikte Kahramanmaraşspor'a futbolcu yetiştirme anlamında Kemal Tepebaşı, Vedat Paköz, Murat Kapuçam'ın çok büyük payının olduğunu kaydeden Çanak, "Vedat Paköz abimiz 25 yıl hem kulüp başkanlığı hemdeantrenörlük yapmış bir isim. Kendisi zamanında Kahramanmaraşspor'a yön veren insanlardan bir tanesi. Kendisini Kahramanmaraş Futboluna verdiği hizmetlerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Bu günün anısına kendisine Onur plaketi takdim etmek istiyoruz" diyerek ödülünü Kendisinin futbolcusu TÜFAD yönetim kurulu üyesi 80 yıllarda Kahramanmaraş futboluna yön vermiş isim Ökkeş Kale verdi.

Gecede ilk onur ödülünü alan Vedat Paköz; "Burada Başkanımızın daveti üzerine organize edilmiş iftar programına katılmaktan çok mutluyum. Türk futboluna ve Kahramanmaraşspor'una 1976 yılında genç bir takım ile faaliyete başladık ve 1997 yılına kadar Kahramanmaraş'ımızın sporunun gelişmesi için büyük çaba sarf ettik. Ama burada görüyorum ki çok genç ve dinamik arkadaşlarımız bu sporun içerisine girmişler, saygı değer başkanımızın kurduğu antrenör derneği ile yeni bir çığıra imza atmıştır. Bu çığırın devamı için siz değerli kardeşlerimizin sayın başkanıma destek vermesini ve sporun daha ileriye bir adım atmasını temenni ediyorum. bu nazik davetten dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

KEMAL TEPEBAŞI (TENEKECİ KEMAL ABİ) ÖDÜLÜNÜ ALDI

Gecenin ikinci ödülü için konuşmasını sürdüren TÜFAD Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Mesut Çanak,"45 yıllık Kahramanmaraş futboluna çok büyük hizmetleri olmuştur. Bu hizmet antrenör olarak, yönetici olarak Futbolun yanı sıra birçok branşlarda Kahramanmaraş gençliğine hizmetleri olmuştur. Kemal abimin özellikle bu 46 yıllık hizmeti hiçbir karşılık, hiçbir beklenti ve destek olmadan yapması tek başına yürütmesi Kahramanmaraş açısından çok önemlidir. Aynı zamanda Kahramanmaraş futboluna çok önemli isimler kazandırmıştır. İlk başta izzet Kazancı arkadaşımız, hem yönetim kurulu üyemiz hemde 1. Ligde ilk oynayan Kahramanmaraşlı futbolcu kardeşimizdir. Bu gibi önemli isimleri Kahramanmaraş futboluna kazandıran isimlere ödül vermeyi layık gördük" dedi.

ÖDÜLÜNÜ İZZET KAZANCI VERDİ

Onur ödülünü vermek için ise Kahramanmaraşspor'un 1. Ligdeyken hem takım kaptanlığını yapan ve hem de Kahramanmaraşlı olup ta 1. Ligde ilk topa vuran isim İzzet Kazancı onur plaketini hocası Kemal Tepebaşı'na takdim etti. Kazancı Plaket takdiminde Hocasına minnet borçlu olduğunu ifade ederek o olmasaydı Ben belki futbolcu olamazdım. Kahramanmaraşspor'da forma giymemin en büyük sebeplerinden birisidir Kemal Hocam. Ona çok teşekkür ediyorum" dedi.

MURAT KAPUÇAM ÖDÜLÜNÜ ALDI

Gecede Kahramanmaraş futboluna emek verenlere ödül verdiğinin altını çizen TÜFAD Kahramanmaraş şube Başkanı Mesut Çanak, "Murat KapuçamabimizTekkespor eski kulüp başkanı, hocası, her şeyiydi. Kendisinin de Kahramanmaraş futboluna 20-25 yıllık hizmetleri bulunmakta. Kendisi de çok değerli futbol adamı, futbolcular yetiştirmiştir. Başkanlığı ve hocalığı zamanında Ahmet Bayrakcı'yı futbola kazandırmıştır. Emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisini de onur ödülü ile ödüllendirmek istedik" ifadelerini kullandı. Gecede onur Ödülünü ise eski futbolcusu Ahmet Bayrakçının ellerinden aldı.

Eski Kulüp Başkanı ve Antrenörü Murat Kapuçam'a ödülünü veren Ahmet Bayrakçı ise Bugün burada isem Murat hocam sayesinde buradayım. 25 yıl bu işe gönül vermiş bir isim. Allah'ım ömrüne ömür versin" ifadelerini kullandı.  (SERDAR BURSALI)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18.7° / 12.1°

Cüce ,” Kahramanmaraş’ın ve ilçemizin artık kaybedecek bir dakikası bile yok.”

Görgel: “Ziyaretler Salı ve Cumartesi Günleri Randevusuz Yapılacak"

Arıkan, “Kahramanmaraş’ın en büyük sorunu barınma”

Kahramanmaraş’ta Tefecilik Operasyonu

BBP Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Birinci Sıra adayı Akif Arslan oldu

Kahramanmaraş’ta Bilişim Sistemleri Dolandırıcılığı Operasyonu

Kahramanmaraş, İstanbul’da Yoğun İlgi Gördü

Ebrar Sitesi davasında şok karar !

Başkan Okay, Birlik ve Beraberlik içerisinde Dulkadiroğlu’nu yeniden ayağa kaldıracağız

Büyükşehir, Kapıçam Mezarlığı İçin Ücretsiz Seferleri Duyurdu

Vali Ünlüer ve Başkan Güngör , Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla bir araya geldi

Ebrar Sitesini Yapanlardan İlginç Savunma

Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel oldu

Bakan Yerlikaya, TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

KMTSO Başkanı Buluntu, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu madde ticareti yapan 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta operasyonlarda 150 kişi yakalandı, 47'si tutuklandı

Başkan Güngör, “İnşasına Başlanan Kentsel Tasarım Projeleri 1 Yılda Tamamlanacak”

Kahramanmaraş’ta Sosyal medya üzerinden TV satın almak isterken dolandırıldı

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticaretinden hapis cezası bulunan şahıs yakalandı