Gündem

Gündem Haberleri

Andırın`da şiddetli yağış

Andırın`da şiddetli yağış

Andırın ilçesinde etkili olan sağanak yağış ve dolu nedeniyle yayla çadırlarını su bastı, bağlantı yollarında sel baskınları meydana geldi.

Yaklaşık iki saat şiddetli yağış, ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Çığsar ve Çokak mahalleleri ile Kırksu Yaylası`nda hayatı olumsuz etkiledi.

Kaymakamı Mustafa Maslak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağanak nedeniyle 8 çadırın sel sularına kapıldığını, 30 çadırın zarar gördüğünü, mahalleler arası bağlantı yollarının ise ulaşıma kapandığını belirtti.

Maslak, herhangi bir can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu ifade ederek, ''Sağanak nedeniyle, yaylada yaşayan vatandaşlarımızın çadırları zarar gördü. Jandarma ekiplerimiz ve belediyemiz gerekli çalışmaları yürütüyorlar'' dedi.

Belediye Başkanı Baki Tezcan da sel sularıyla gelen taş kütleleri ve molozlarla ulaşıma kapanan yolları açma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, zarar gören vatandaşlara maddi ve manevi destek olduklarını söyledi. 

(AA)


Düğünde buzağı hediye edildi
Pazarcık Belediyesi İle Özel Sular Akademi Hastanesi Arasında İndirim Sözleşmesi İmzalandı
Onikişubat Belediyesi’nden personele Sağlıklı Yaşam Eğitimi
SOGEM’de Sosyal Girişimciliğe Başlangıç Eğitimi’ne Başvurular Başladı!
Görgel, Babalar Günü’nde Şehit Babaları ve Gazilerle Bir Araya Geldi
Görgel; “Tüm Ekiplerimizle Bayramda Sahada Görev Başındayız”
Gürsoy’dan Kurban Bayramı Mesajı
Karaca: "Türkoğlu'nda Gönülleri Birleştirelim!"
Onikişubat Yunus Emre Ortaokulu'ndan Bursluluk Sınavında Büyük Başarı
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den Kurban Bayramı Tedbiri
Kahramanmaraş Motofest’i 3 günde 78 bin vatandaş ziyaret etti
Onikişubat Belediyesi’nin ‘Yüzmeyi Bizimle Keşfet’ kursu başlıyor
Geben Vadisi Artık Milli Park!
Kipaş Holding, İSO 500 Listesinde Dört Şirketiyle Yerini Aldı
Kahramanmaraş, Etnospor Kültür Festivali’nde Göz Kamaştırdı